Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Ротари клубове редят изложба в Приморско, събират пари за филм за кан Тервел



23 Август 2013, Петък



Ротари клубове от  Созопол, Ловеч и Айтос подредиха в Приморско изложба за кан Тервел – една от легендарните личности в българската история. Идеята на ротарианци е със събраните от дарения средства да бъде направена първата вноска за направата на филм, посветен на спасителя на Европа от арабското нашествие.отарианци е предвиден  и проект на тема „Заедно можем повече”. 


Изложбата е подредена в сградата на Община Приморско и е с вход свободен за граждани и гости на града.

Официалното откриване на експозицията бе уважено лично от  кмета на Приморско д-р Димитър Германов, който увери членовете на Ротари клубовете, че общината  винаги е готова да подкрепя конструктивни идеи. Сред гостите на откриването бяха  още Миглена Барцулева - председател на Общински съвет Приморско и представители на местния парламент.

Изложбата на кан Тервел ще бъде представена и в градовете Созопол и Айтос, където също ще бъдат събирани дарения за бъдещия филм, който ще пресъздава живота на Тервел - син на Кан Аспарух и управлявал 21 години новосъздадената българска държава.

Ротари клубовете са заложили за 2013 година различни нови интересни проекти. Всеки месец от календарната Ротарианска година има своята тема. Месец август е насочен към сформиране на нови клубове, разширяване на познаването и партньорството. В скоро време Ротари клуб ще бъде създаден и в Приморско. В програмата на ротарианци е предвиден  и проект на тема „Заедно можем повече”.




Прочетено: 18451 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
590
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Кой си изгуби мидите? бургаска среща Cupidon МОЩЕН СЕКС СТИМУЛАНТ ЗА МЪЖЕ Флора Бургас 2009 Конструкция Pepi лека вечер Конкур глазами зрителя Pepi Алёша. 9 мая 2015 года производител на мебели по поръчка- мебели,кухни,вградени гардероби,легла,секции,антрета,детски стаи,офис на конкурентни цени
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development