Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Ротари клубове редят изложба в Приморско, събират пари за филм за кан Тервел23 Август 2013, ПетъкРотари клубове от  Созопол, Ловеч и Айтос подредиха в Приморско изложба за кан Тервел – една от легендарните личности в българската история. Идеята на ротарианци е със събраните от дарения средства да бъде направена първата вноска за направата на филм, посветен на спасителя на Европа от арабското нашествие.отарианци е предвиден  и проект на тема „Заедно можем повече”. 


Изложбата е подредена в сградата на Община Приморско и е с вход свободен за граждани и гости на града.

Официалното откриване на експозицията бе уважено лично от  кмета на Приморско д-р Димитър Германов, който увери членовете на Ротари клубовете, че общината  винаги е готова да подкрепя конструктивни идеи. Сред гостите на откриването бяха  още Миглена Барцулева - председател на Общински съвет Приморско и представители на местния парламент.

Изложбата на кан Тервел ще бъде представена и в градовете Созопол и Айтос, където също ще бъдат събирани дарения за бъдещия филм, който ще пресъздава живота на Тервел - син на Кан Аспарух и управлявал 21 години новосъздадената българска държава.

Ротари клубовете са заложили за 2013 година различни нови интересни проекти. Всеки месец от календарната Ротарианска година има своята тема. Месец август е насочен към сформиране на нови клубове, разширяване на познаването и партньорството. В скоро време Ротари клуб ще бъде създаден и в Приморско. В програмата на ротарианци е предвиден  и проект на тема „Заедно можем повече”.
Прочетено: 18351 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
582
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Жреци на музите 2009 КРАСИВИ И ПОЛЕЗНИ НЕЩА! Лалета деца Гиацинт Дантела На лодката Димитър Николов “Бакти+“ Препарат за септични ями
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development