Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Бургас
Обучение по пожарна безопастност в Бургас

Пожарни, сирени и маркучи на Тройката [ВИДЕО]Малчуганите се забавляваха по време на обучението
Ключови думи: пожарникари, пожарна безопастност
11 Септември 2013, СрядаБургас, пл. Тройката. Пожарни сирени, маркучи с лееща се вода и усмихнати пожарникари. Но вместо пламъци и пушек, площадът е обвит в смях, добро настроение пламенни страсти и глъчка.

Бургас, пл. Тройката. Пожарни сирени, маркучи с лееща се вода и усмихнати пожарникари. Но вместо пламъци и пушек, площадът е обвит в смях, добро настроение пламенни страсти и глъчка. Нетърпеливи малчугани се тълпят да опитат тягата на пожарния маркуч, да попръскат малко, да научат нещо ново, интересно и интригуващо, но не на скучна теория, а на практика.
Някои би го неракъл запознаване на децата и бургазлии с част от системата на 112 – Пожарната безопасност. Но когато се огледаме, осъзнаваме, че децата са наясно. Дори има изложба на рисунки, в комбинация с най-емблематичните табели и надписи от спомените ни за пожарна безопасност.
Може би, след 15 години, днес ще е решаващият ден за житейския път на някое от малките любопитковци. И вместо спокойно, като на шега да облича гащиризона , слага противогаза и оглежда пожарния автомобил, ще върши това, спасявайки човешки животи, с риск за своя собствен. За други това ще остане просто забавен спомен от отиващата си лятна ваканция.
Ние ще се усмихнем, наблюдавайки желанието и търпението с което едно поколение предава знания на друго.


Прочетено: 13090 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Алуминиеви парапети Промоция Преставяне на книгата РОДЪТ СИРЕКОВИ До другото лято Бургас, ФЛОРА 2008 Източен лопох цвят Отровни гъби pepi  Eroapteka Бургас., ФЛОРА 2008 созопол
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development