Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Хора // България // Звезди
Ваксинирайте котките си, ако ги обичате

Обичате котката си – ваксинирайте яКалин Вельов и манекен от кампанията ОКотки позират за снимка
Ключови думи: Калин Вельов, Ваня Щерева, Снежана Макавеева, Лора Караджова, Ясен Козев, кампания ОКотки
07 Октомври 2013, ПонеделникВаксинирайте котките си, ако ги обичате. За това призоваха български звезди, които застанаха заедно с любимците си зад информационна кампания за ваксинация на котките.

Ваксинирайте котките си, ако ги обичате. За това призоваха български звезди, които застанаха заедно с любимците си зад информационна кампания за ваксинация на котките. Със забавна фотосесия Калин Вельов, Ваня Щерева, Снежана Макавеева, Лора Караджова и Ясен Козев припомниха, че често това е единственият начин да предпазиш четириногия си приятел от смъртоносни болести. Ветеринарните лекари пък са категорични, че това е необходимо дори животното да живее само вкъщи, защото заразите могат да достигнат до него и там. Не отлагайте дори и ден, защото това е начин да предпазите и семейството си.
Ето седем причини да ваксинирате мъркащия си любимец още сега:
1.   Това е най-сигурната защита от инфекциозни заболявания. Те обикновено се диагностицират трудно и често прекалено късно, за да се приложи успешно лечение.
2.   Големият брой безстопанствени котки води до наличие на много вируси в околната среда. Никога не сте застраховани, че вашата котка няма да влезе в контакт с тях.
3.   Някои от заболяванията дори не могат да се лекуват и завършват с фатален край. При хората няма ваксина срещу левкемията, но котките могат да бъдат предпазени с ваксинация.
4.   Освен страдание на животното, ваксинацията може да спести пари на стопаните, защото лечението на заболяванията често е продължително, мъчително и по-скъпо.
5.   При ваксинацията ветеринарният лекар ще направи и преглед на животното, при който могат да бъдат открити отрано съществуващи проблеми.
6.   Грижата за здравето на котката е и грижа за здравето на цялото семейство, защото има болести като хламидии и бяс, които могат да се предадат от котката и на хората.
7.   Предпазвайки котката спестявате грижи и страдание на всички членове на семейството. А това е особено важно за децата.
Консултирайте се с ветеринарен лекар!
Той ще направи профилактичен преглед на Вашата котка преди ваксинацията и ще отговори на всичките Ви въпроси за ваксините.

Повече за ваксинацията можете да научите на http://www.facebook.com/OKotki. Там можете да играете и за ваксинация от ново поколение.
Прочетено: 31198 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
575
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Интернет сайт за Вашия бизнес от Бутик Момчета Стара къща на ул. Данил Изгрев Забранено за нудисти Конкурс прическа Бургас 2009 коте Флора Бургас 2009 хотел приморец
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development