Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Динко Динев от Черноморец Бургас - на финал на международен тенис турнир



Динко Динев от Черноморец Бургас - на финал на международен тенис турнир
Ключови думи: тенис, динко динев, тенис клуж, черноморец Бургас
07 Май 2015, Четвъртък



Талант на Теник клуб Черноморец Бургас игра финал на международен тенис турнир в Добрич.

Състезателят на ТК „Черноморец Бургас” Бургас Динко Динев записа изключително силно представяне на международния тенис турнир до 12 години Izida Cup в Добрич, част от календара на Тенис Европа.

Прекрасно нещо са школите - обучение и забавление на едно. Запознайте се с още една възможност - Фънтопия - академия за деца в София, детски кът за прекрасно парти за рожден ден в София

11-годишният тенисист стигна до финала, но отстъпи на Николай Неделчев. Преди това Динко Динев отстрани няколко класни чуждестранни състезатели – Т. Джимистрашвили (Грузия) с 2:6 6:2 6:2, Дан Васили Дута (Румъния) със 6:3 1:6 7:6 (2) и българинът Максим Хорозов след отказване при 5:5 в първия сет.

Динко Динев е възпитаник на дългогодишния треньор Веселин Мирчев, който е един от най-опитните и успешни треньори в страната под чието ръководство са излезли много шампиони.

ТК „Черноморец Бургас” провежда професионални тренировки по тенис за развиване и усъвършенстване на техническите, физическите и тактическите качества на състезателите, с цел постигане на високи спортни резултати. Една от основните цели на клуба е привличането на деца между 5г. и 8г. за тренировки по тенис и начално обучение. С цел популяризиране на тениса треньорите работят и с по-големи деца, които имат желание да се запознаят и изпитат удоволствието от този хубав спорт. Както през миналата така и тази година добрите резултати продължават да радват треньорите, децата и техните родители. Паралелно с добрите постижения намирането на спонсор с цел подпомагане и финансиране ще е от голяма полза за всички. Друга цел пред клуба е участието на тенис турнирите от календара на БФ Тенис за 2015 във възрастовите групи до 8, 10, 12, 14, 16 и ITF.
Треньори в ТК „Черноморец Бургас” са Веселин Мирчев (Лиценз – „А“), Станимир Мирчев (Лиценз – „В“), Теодора Мирчева (Лиценз – „С“) и Мария Русева (Лиценз – „С“).




Прочетено: 16522 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
563
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Флора Бургас 2009 Пътна помощ Момчета Камини CLAM Флора Бургас 2009 полети и пристани 02 лека вечер Бургас, Богориди, 2003 братска дялба Конкурс прическа Бургас 2009 Созопол Театър за драма. опера и балет, Бургас
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development