Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Бургаско момче е сред УСПЕЛИТЕ ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ



04 Юни 2015, Четвъртък



Кристиян Станков от Бургас е сред Успелите деца на Димитър Бербатов. Кристиян е сред победителите в област Спорт за карате киокушин в категория IX-XII клас.


Фондация „Димитър Бербатов“ отличи за поредна година  Успелите деца на България. 
Идолът на няколко поколения представи победителите от Клуб 2014.
 
Димитър Бербатов връчи Почетната статуетка за лауреат в област Изкуства 
- I-IV клас получи на балерината Дария Йорданова от Варна
- V-VIII клас - поп изпълнителката Мариам Маврова от Велинград
- IX-XII клас - Георги Янков от Варна за поп пеене.
 
Наградата в област Наука получиха
- математиците Мария Дренчева от София за категория I-IV клас,
- Златина Милева от Варна за категория V-VIII клас
- Нгуен Чи Зунг от София за категория IX-XII клас.
 
Победителите в област Спорт са Дея Христова от София за постижения в спортно катерене в категория I-IV клас,  Валерия Лозанова от Габрово - за карате киокушин в категория V-VIII клас и Кристиян Станков от Бургас - за карате киокушин в категория IX-XII клас.
 
Почетната статуетка в категория Български училища в чужбина получи Марко Тодоров от Димитровград (Сърбия).
 
В категория Благотворителен проект наградата за втора поредна година спечели Давид Мавродиев от София за работата си в подкрепа на децата от аутистичния спектър.
 
За първи път тази година беше определено отличие и за ръководител, който има най-много деца с постижения или пък дете с особено високо постижение. Отличеният в новата категория за високи педагогически постижения е Свилена Дечева. Тя може да се похвали със седем деца в Клуб 2014, сред които Крисия Тодорова с второто и място в детския вариант на Евровизия.
 
„Поласкан съм да съм сред толкова много талантливи деца и тази година! В деня на Ботев, когато почитаме миналото и националните герои от историята, ние с вас празнуваме по-доброто бъдеще в лицето на талантите, с които се гордеем днес“ – с това послание Димитър Бербатов приветства децата-финалисти от КЛУБ 2014.
 
Церемонията по връчване на наградите се състоя в The Residence Exclusive Club в присъствието на децата-финалисти от Клуб 2014, придружени от своите семейства и приятели. Водещ на събитието беше актьорът Захари Бахаров.

В развлекателната част на церемонията участваха деца от КЛУБ 2014 на фондацията. Виктор Василев от Пловдив изпълни на цигулка „Тамбурин“ от Франсоа-Жозеф Госе, а Калоян Василев изпълни на флейта „Жига“ от Вивалди. Юлиана Мур от Севлиево представи вечната българска песен «Повей ветре». Мариам Маврова поздрави всички финалисти с песента «Feeling good».
 
Целта на годишните награди „Успелите деца на България” е да отдаде дължимото на децата, спечелили със своя талант и труд призови отличия на различни конкурси през изтеклата година и да стимулира тяхното развитие. Проектът възпитава в уважение към успеха, основан на талант и усилия, в усърдие, целеустременост, желание за изява и самоусъвършенстване, както и в отношение към филантропията.
 
От 20 декември 2014 г. до 15 февруари 2015 г. по установен ред постъпваха номинации за децата с постижения в различни сфери. Журито заседаваше и оценяваше всички номинации през месец май. Негов председател и експерт в област Наука още от първото издание е проф. Сава Гроздев - доктор по математика и доктор на педагогическите науки, председател на Асоциацията за развитие на образованието, член на УС на Съюза на математиците в България, председател на секция “Математика” към Съюза на учените в България. Оценяващ изкуствата и тази година е г-жа Тотка Иванова, държавен експерт в дирекция „Достъп до образование и подкрепа на развитието” в Министерството на образованието и науката. Тази година в област Изкуства оценява и г-жа Армине Сърабян - журиращ различни конкурси за деца. Експерт в област Спорт са г-н Едуард Папазян, който оглавява отдел Спорт на вестник «24 часа», председателят на асоциацията на спортните журналисти Найден Тодоров и Димитър Бербатов. В журито са и Димитрина Ходжева – изпълнителен директор на неговата фондация и Мария Гергова-Бенгтсон – управляващ директор на PR агенция Юнайтед Партнърс.
 
Проектът “Награди за успелите деца на България” традиционно се осъществява със съдействието на Министерството на образованието и науката и на Асоциацията на българските училища в чужбина.
Всяка година про-боно за Фондацията работят агенция „Юнайтед Партнърс”.

За Фондация “Димитър Бербатов“:
 
За допълнителна информация:
United Partners Ltd.

Преди няколко месеца разбрахме, че съществува и една
академия за деца в София - забавление и обучение на едно



Прочетено: 21371 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
571
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
КРАСИВИ И ПОЛЕЗНИ НЕЩА! Републиканска след ремонта лека вечер Pink For Sale Професионални Кокили!!! Бургас, ФЛОРА 2009 Бургас, ФЛОРА 2009 бургас Аз с майка и татко Конкурс прическа Бургас 2009 Созопол Флора Бургас 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development