Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Отборът на португалеца не започна по-най добрия начин кампанията

Моуриньо притеснен от формата на Челси



Ключови думи:
29 Септември 2015, Вторник



Това заяви самият той в интервю пред клубната телевизия на Челси. Отборът на португалеца не започна по-най добрия начин кампанията в защита на шампионската си титла от изминалия сезон.

Това заяви самият той в интервю пред клубната телевизия на Челси. Отборът на португалеца не започна по-най добрия начин кампанията в защита на шампионската си титла от изминалия сезон. Настоящите шампиони започнаха доста колебливо новия сезон и събраха едва осем точки след седем изиграни мача. С тази статистика те заемат 15-то място, с едва четири точки над зоната на изпадащите.
През уикенда Челси гостуваха на Нюкасъл и стигнаха до 2-2, след като през второто полувреме успяха да наваксат пасив от два гола. Моуриньо обаче не бе впечатлен от отбора си и заяви, че е останал крайно разочарован от представянето на своите играчи през първото полувреме. Португалецът добави, че е желал да направи поне шест смени преди почивката. Наставникът добави,  че ако играят във всеки един мач както през първото полувреме винаги ще губят, а ако играят като през второто – ще печелят.
В съблекалнята на Челси не цари добра атмосфера, а Моуриньо се забърка в редица скандали още от началото на сезона. Португалецът до момента търсеше причините за слабата игра на отбора си във външни фактори. Загубата си срещу Манчестър Сити (3-0) бе определена от него като „лъжлива“, а в началото на самата кампания се забърка в скандал с лекарския екип на Челси.
Това накара медиите да заговорят за неговото уволнение, но португалецът прави всичко по силите си да стабилизира клуба. Една от по-нестандартните му мерки бе да забрани смеха и закачките в опит да мотивира играчите да бъдат максимално съсредоточени в задълженията си. Ако бъде уволнен, това ще бъде второто напускане на Моуриньо, след като през 2007 година той си събра багажа след пререкания със собственика Роман Абрамович.
В следващия си мач Челси са домакини на отбора на Саутхемптън. Ако смятате, че ще победят, можете да направите Betfair футболно залагане за победа на лондончани.

by Ronnie Macdonald 


Прочетено: 9548 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
1
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Машините на Леонардо след кафето майк singing in the rain :))) Алеша Стив и аз Созопол KST Bourgas 1975 Кръст за Бургас Ремонтира рециклира носачи шарнирни болтове
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development