Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

БУРГАС С НОМИНАЦИЯ ЗА АУТСОРСИНГ ГРАД НА ГОДИНАТАБУРГАС С НОМИНАЦИЯ ЗА АУТСОРСИНГ ГРАД НА ГОДИНАТА
Ключови думи: аутсорсинг, Бургас
26 Май 2016, ЧетвъртъкЗа оспорваното отличие освен нашия град ще се състезават Благоевград, Варна, Велико Търново, Пловдив, Русе и София.

От Българската аутсорсинг асоциация обявиха номинациите в категория "Аутсорсинг град на годината". За оспорваното отличие ще се състезават Бургас, Благоевград, Варна, Велико Търново, Пловдив, Русе и София. Целта на конкурса е да отличи съвместните усилия на местна власт, бизнес и университети за създаването на най-добри условия за растеж на сектора в конкретния град.
"Горди сме с тази номинация. Бургас отскоро се развива в аутсорсинга, но има своите успехи. Нека браншът не забравя, че тук се работи дългосрочно за неговото бъдеще. Всяко бургаско дете вече учи английски език от 5-годишна възраст и следващите ни поколения ще бъдат още по-квалифицирани за такъв тип интелектуален труд", каза кметът Димитър Николов.
Кои са най-добрите в аутсорсинга у нас ще стане ясно след по-малко от месец - на 16 юни вечерта, по време на официална церемония в хотел Хилтън София.
Конкурсът е разделен в 6 категории, като 4 от тях са насочени към професионалистите в бранша: Доставчик на аутсорсинг услуги на годината (Outsourcing Service Provider of the Year); Център за споделяне на услуги на годината (Shared Service Center of the Year); Аутсорсинг работодател на годината (Outsourcing Employer of the Year) и Иновации в аутсорсинга (Innovation in Outsourcing).
Останалите 2 категории имат за цел да обърнат внимание на усилията в създаване на благоприятна и подкрепяща среда за развитието на аутсорсинг индустрията в България. Това са "Аутсорсинг град на годината" и "Аутсорсинг бизнес сграда на годината".
Годишни награди за отлични постижения в този сектор се връчват за първи път в България. В бранша към момента са ангажирани над 35 000 висококвалифицирани професионалисти. Броят на наетите бележи ръст от 5,5 % в сравнение с декември 2014 г. В периода 2010-2014 г. общият брой на работещите в аутсорсинга отбелязва среден годишен растеж от над 17 %.  Българският аутсорсинг пазар се оценява на 964 млн. евро през 2014 г., при 784 през 2012. Данните са от последния годишен доклад за аутсорсинг индустрията у нас, изготвен по поръчка на Българската аутсорсинг асоциация.


Прочетено: 11370 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Мой хороший знакомый из Бургаса Стилът на знаменитостите Флора Бургас 2009 водопадите край с .Стоилово.JPG НЕБЕСЕН ПОГЛЕД Ученички Стилът на знаменитостите моите цветя МАШИНА ЗА ШЛАЙФАНЕ НА СТЕНИ И ТАВАНИ 1099 ЛВ.ТИП ЖИРАФ+ ПРАХОСМУКАЧКА Кокили за Строители и Атракции pepi
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development