Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Интересни идеи за тематична детска стаяПердета за детска стая
Ключови думи: детска стая, тематична детска стая
31 Октомври 2016, ПонеделникДа създаде комфорт и отлични условия за развитие на психиката е основно задължение и цел на родителите. Младо госпожица, млад рицар - Вашето дете ще се чувства комфорно в една тематична детска стая

Детската стая е най-тайнственото място във всеки дом, в който расте и следващото поколение. Детската стая е нещо средно между каляската на Пепеляшка и двореца на Снежната царица. Тя е рицарски замък и хралупата на добрия разбойник.

От родителите зависи удобството и уюта в нея. Постарайте се да я подредите с мебели, които лесно се префасонира, пренареждат и даже пребоядисват.

По-долу даваме няколко практични идеи:
Сложете тематични фототапети, които отразяват люмия спорт на младежа или девойката. По този начин, освен, че ще създадете неповторима детска стая, ще дадете допълнителен импулс и основание да се хвали пред приятели.

детска стая - спортна
(снимка pinterest)

Буквичката на първото име. Това може да е А, може да е К, може да е нещо друго. Във всеки случай, името, изписано на стената дава основание да се чувства като горд принц или принцеса, и носи индивидуален отпечатък.

детска стая с буквичка

(снимка pinterest)


Детска стая тип Барби! Ето това е една реализирана мечта. Стая в стаята. Увеличеният размер на кукленските мебели, сладко розовият цвят – всичко, от столчетата до пердетата е много приятно и свежо. Остава само Вашата Барби да чака своя Кен и всичко отива по местата си.

детска стая барби

(снимка пинтерест)

Ефектът Барби стая се решава лесно, ако щете с детски пердета Барби.


А ето и няколко идеи, инспирирани от гората, заимствани от http://coolanz.com/:

детска стая

детска стая

детска стая

И в крайна сметка не пропускайте момента, че детското легло трябва да е винаги сухо. За тази цел набавете протектори за матраци. Те съществуват на пазара в няколко варианта. Особено удобни в ранна детска възраст са т.нар непромокаем протектор за матрак. Те са обикновено с мека, приятна материя отгоре и със специално гумирани, нешумящо покритие отдолу. Предпазват матрака винаги сух и чист и се поддържат лесно.

Друг вариант, вече за вече отраснали деца, над 5-6 години е да използвате протектор за матрак с ластик, от антиалергична материя.
Тези последни съвети са най-вечно от практично естество и имат за цел да ви подпомогнат.


Прочетено: 54844 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
572
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Конкур глазами зрителя Международен Семинар на фризьорите София Spirit of Burgas Мишка Гъбките Бургаският кей Конструкция В очакване на жертвата Казан за топло Градините на Версай от Бутик Първа копка Стилът на знаменитостите
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development