Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Цветовете в дома - символика и уютцветовете в дома, символика на цветовете
Ключови думи: цветовете в дома, символика на цветовете
14 Ноември 2016, ПонеделникЦветовете и начина, по който те се комбинират не са прикрепени задължително към определена прислойка или социална група, или към определена професия. Разбира се има правила. Разбира се, че има и изключения от тези правила.

Един характерен пример за това е тъмно синьото на IBM, което се възприема като цвят на компютърните фирми и естествено продължи и при повечето фирми за уеб дизайн.
Но! Появи се Бил Гейтс с неговите дънки и пуловер, появи се Стив Джобс и младежът Марк с трудното име.  И тези три имена бяха достатъчни, за да върнат компютърните специалисти към нормалния начин на обличане.

Черно-бялото е обикновено за юристи, комбинирано с много бледо синьо, розово и бледо жълто за закопчаните до шията блузи на юристки и одиторки. Не е ясно какъв е тоно цветът на тяхното дамско бельо, но ... това е положението. Червеното отиде при фирми като Кауфланд и ... Хепи.  И така.

Цветовете са по-скоро допълнение на публичния имидж и резултат ит психо и социо- проучвания на възприемането на хората.

Да се обърнем обаче към цветовете в дома. И тук има огромно разнообразие, толкова голямо, че ще се наложи да изпишем цяла серия за това.

Има няколко вида домове, но основно ще ги разделим на 2: разчитащи на уюта на естествените материали и цветова, и модерните, или такива, които предпочитат изчистеното, леко неестествено положение на големи едноцветни петна.

И едното и другото е предвидено да отговаря на основните вкусове и психологически нужди или липси на домакините.

Да се обърнем към класически подредените домове: при тях всичко – от шеби шик покривки за маса, до класическите спални комплекти в същия стил е няколко цветови гами. Едната е бяла с много нежни цветчета и амурчена, или финтифлюшки, с много дантели  - по калъфки за възглавници и  чаршафи, по пердета и празнични коледни покривки за маса.

Другите са в цвят екрю с розови и бежови допълнения, зелено, но малко неестествено. Всичко това с лилави или сини рози, каквито в действителност едва ли някой е срещал.

Предлагаме ви да разгледате няколко от тези примери за Шеби Шик стил по-долу.

Шеби Шик, символика на цветовете
Покривка за маса

Шеби Шик, сладичко


Спален комплект - сладичко!

Златно перде

Очаквайте следващи статии, посветени на домашния текстил и цветовете в дома.

През това време не си губете енергията, а разгледайте няколко страхотни предложения от наши партньори: абонаментно почистване в София от Sauber и няколко фирми за почистване; идеи за застраховки, и най-вече застраховка имущество, и разбира се, как са направите предложение за сватба. :)

Добро утро и да сте живи и здрави!


Прочетено: 30636 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Декабрь 2017 года трансвагон Поглед към Бургас през залива Предлагаме инкубатори за люпене на яйца Истанбул Преминаването забранено! Мишка Нощен Париж от Бутик Конкурс прическа Бургас 2009 ЦЪРКВА
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development