Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Безплатни консултации за лечение с барокамера започват в бургаската болницаД-р Георги Матев и д-р Даниела Люцканова ще приемат желаещите на 25 и 27 октомври т.г. (вторник и четвъртък) от 14 до 16 ч.
Ключови думи: д-р георги матев, бургас, умбал бургас, д-р даниела люцканова, флагман
21 Октомври 2016, ПетъкД-р Георги Матев и д-р Даниела Люцканова ще приемат желаещите на 25 и 27 октомври т.г. (вторник и четвъртък) от 14 до 16 ч.

Двама от най-добрите специалисти по хипербарно лечение (лечение с барокамера) ще консултират безплатно бургазлии, които искат да разберат дали то е подходящо за тях или техните близки. Д-р Георги Матев и д-р Даниела Люцканова ще приемат желаещите на 25 и 27 октомври т.г. (вторник и четвъртък) от 14 до 16 ч. Консултациите ще се провеждат в кабинета, който се намира в бившия Медицински център „Литос“ (на гърба на Новия корпус на УМБАЛ Бургас).

Д-р Матев и д-р Люцканова са от малкото в страната сертифицирани специалисти за работа с барокамера. Предварително записване за консултациите не е необходимо, но е добре да се носят медицински документи за заболяването.

Барокамерата, която се намира в УМБАЛ Бургас, е лечебна. В нея пациентът лежи в кислородна среда и кислородът под налягане въздейства комплексно върху цялото му тяло. Важно е да се прави разлика, защото има и декомпресионни барокамери, при които пациентът само вдишва кислород с маска. Лечебният ефект на този тип барокамери е спорен, изтъкват специалистите.

Пациентите, които идват на сеанси в барокамерата на УМБАЛ Бургас, имат различни причини за посещенията си. Барокамерата влияе добре при заздравяване на тежки рани и изгаряния. Тя се препоръчва на диабетици за лечение на т.нар. диабетно стъпало.

Терапията с кислород под налягане е безценна при анемии, отравяния, остеомиелит, множествена склероза, състояния след инсулт и инфаркт, декомпресионна болест, неврит на слуховия нерв, мигрена, газова гангрена, както и за цялостно укрепване и тонизиране на организма, особено преди зимния сезон.

Голям е процент на родителите на деца с ДЦП и аутизъм, които идват да използват барокамерата. Констатирано е, че тези деца се повлияват добре след сеансите, възстановяват двигателни и говорни умения. Тъй като лечението с барокамера не се покрива от Здравната каса, като жест към родителите на тези деца Бургаската болница промени цените и вече при пакет от 10 процедури 2 не се заплащат.

В основата на лечението лежи значителното повишаване на кислородния капацитет на органите и тъканите в човешкото тяло. Пациентът ляга в барокамерата и в тялото му започва да се всмуква кислород под високо налягане. Чрез кръвта и лимфата кислородът достига до всички органи и клетки. Това нормализира енергийния баланс на тялото, активира възстановителните процеси, засилва кръвообращението, както и действието на определени медикаменти, които пациентът приема.

За лечение с барокамера има и противопоказания, затова е важно терапията да се консултира с лекар и да се провежда под лекарско наблюдение.

За информация относно лечението с барокамера – тел. 0878 501121 и 0879 357 722.


Прочетено: 10196 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Инкубатори за люпене на яйца джу зън-зън Храбрая ворона Църква Св.Св. Кирил и Методи, Бургас тръби и инсталации Менструална чашка MeLuna Арменската черква Сурп Хач Пролет, кокичета Кукерски карнавал гр. Разлог 2015 - от Бутик Мото клуб Машините на Леонардо това си е моята приятелка
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development