Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Дядо Коледа и Снежанка зарадваха над 50 деца в УМБАЛ - Бургас



В добрия старец се превъплъти обичаният актьор Стоян Памуков
Ключови думи: коледно, празненство, дядо, коледа, снежанка, умбал, бургас, болница, педиатрично, отделение, деца, празник, подаръци
22 Декември 2016, Четвъртък



Коледното тържество се организира за седма поредна година в лечебното заведение

50 малчугани от педиатричните отделения на УМБАЛ Бургас посрещнаха Дядо Коледа и Снежанка. Традиционното тържество, което се организира за седма поредна година от лечебното заведение,  се превърна в истински празник за малките пациенти и техните родители, които бяха отрупани с подаръци и лакомства.

„Пожелаваме Ви да получите още много играчки. Оздравявайте бързо и нека повече не Ви се налага да влизате в болница”, пожела да децата изпълнителният директор на УМБАЛ Бургас д-р Мирослав Обрейков.

„За Вас се грижат най-добрите лекари, затова можете да бъдете спокойни. Пожелаваме Ви весели празници”, каза зам.-областният управител Севдалина Турманова.

Честта да извика Дядо Коледа се падна на зам.-кмета инж. Чанка Коралска. В добрия старец се превъплъти обичаният актьор Стоян Памуков, а в неговата верна помощничка Снежанка – медицинската сестра от Второ отделение по обща хирургия Деница Халачева. Сред официалните гости на тържеството бяха директорът на РЗИ-Бургас д-р Георги Паздеров, директорът на Регионалната здравноосигурителна каса д-р Таня Макшева,  председателят на Съвета на директорите на УМБАЛ Бургас д-р Вергиния Цанова, дамите от  „Зонта клуб” – Бургас с председател Мария Данаилова, главната сестра на болницата Татяна Пейчева и лекари.

За доброто  настроение  се погрижиха изпълнителките от вокална формация към детски хор „Милка Стоева” с ръководител Лили Бедросян. Осемгодишните Димая Нонева и Мелани Бахчеванова изпяха едни от най-популярните коледни песни. За празничната атмосфера отново помогнаха от Агенция за специални събития „Кригея”.

Подаръците за малките пациенти бяха осигурени  от дамите от „Зонта – клуб”, Областна администрация, Община Бургас, УМБАЛ Бургас, както и от възпитаниците на Английската гимназия и педагодическия съветник Румяна Костова.

Всички малчугани можеха да си направят снимка за спомен с Дядо Коледа, Снежанка и Рудолф.


Прочетено: 14074 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
585
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Старите бургазлии разказват Пролет, кокичета сред тухли Община Бургас попътна жажда за светлина майк АНГЛИЯ розичка Есен 2011 /Парка срещу Окръжна болница/ Флора Бургас 2009 КРАСИВИ И ПОЛЕЗНИ НЕЩА! Храбрая ворона
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development