Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Супер модерен кувьоз ще получи бургаската болница след дарението на общинския съветник Константин Бачийски



Скоро новородените недоносени и преждевременно родените бебета в Бургас ще имат по-голям шанс, заяви общинският съветник от СЕК
Ключови думи: Константин Бачийски, общински съветник, дарение, заплати, благородна кауза, здравеопазване, кувьоз, УМБАЛ, личност на годината, Бургас
14 Януари 2017, Събота



Младият парламентарист многократно е подпомагал здравеопазването в региона

Супер модерен кувьоз от реномираната немска марка Dräger, която произвежда висококачествено специализирано оборудване за различни области от 1889 г., ще получи УМБАЛ-Бургас от общинския съветник от СЕК Константин Бачийски. Това разбра Флагман.бг от ръководството на УБАЛ-Бургас днес.

Дарението ще бъде направено до края идната седмица. Младият парламентарист обяви, че ще дари заплатите си за здравеопазване и след проведена анкета бургазлии избраха средствата да отидат именно за тази благодордна кауза.

Моделът Isolette C2000 е с много допълнителни екстри. Константин Бачийски заяви пред Флагман.бг, че се е свързал с производителя и кувьозът вече е поръчан.

„Скоро новородените недоносени и преждевременно родените бебета в Бургас ще имат по-голям шанс. Мисля, че това е една добра стъпка в подобряването на здравеопазването в града, която направихме с вас, а и с всички бургазлии, съпричастни към каузата и включили се в гласуването“, каза общинският съветник от СЕК.


Прочетено: 15206 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Художник червено Конструкция Ива цвят Пристанище Приморско Фонтанът на площад самолет Източнокатолическата черква Родното небе Попрошайка воробей Предлагаме инкубатори за люпене на яйца singing in the rain :)))
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development