Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Артистини – най-малките ученици в Музикалното училище се изявяват тази вечер

АртИстини от най-малките в Музикалното училищеКлючови думи:
30 Март 2017, ЧетвъртъкТази вечер Националното училище за музикално и сценично изкуство Проф. Панчо Владигеров отваря врати за  петото издание  на Артистини. 


АртИстини – най-малките ученици в Музикалното училище се изявяват тази вечер.

Проектът стартира в началото на учебната година  и в него участват най-малките артисти на бургаското музикално училището – децата от предучилищна група и тези от 1 до 4 клас.

Проектът стартира в началото на учебната година и в него участват най-малките артисти на училището – децата от предучилищна група и тези от 1 до 4 клас.

Ученици и преподаватели, чрез музиката и словото, ще съберат красотата на България на едно място и ще разкажат на зрителите за нея. В сценичната реализация са включени най-силните стихове посветени на Родината, създадени от знаменити български поети от различни поколения.

В са също музикални произведения на композиторите Мария Палиева, Красимир Милетков, Добри Христов, Парашкев Хаджиев, Андрей Стоянов и др. На сцената ще излезе и Детски хор при училището по изкуства с диригент Тодорка Бинева.

Концертът „Моята България” се осъществява в рамките на проект „Артистини”, този четвъртък – 30 март от 18 часа, Концертна зала на Музикалното училище, вход свободен. Прочетено: 3174 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Четвърти рожден ден Кукерски карнавал гр. Разлог 2015 Истанбул тръби и инсталации Летен театър Конкур глазами зрителя ТРИ ИГРИВИ БУРГАЗЛИЙКИ Бургаският мост през 2011 г. Флора Бургас 2009 БИО КАМИНИ МОЖЕМ ДА ЗАДОВОЛИМ ВСЕКИ ВАШ КАПРИЗ Българско село През поколение
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
28
29
30
31
1
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development