Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

МЛАДИТЕ БУРГАСКИ ТЕАТРАЛИ ПОСТАВЯТ НОВ СПЕКТАКЪЛ В ПЕТЪК И СЪБОТАшкола театрална, Бургас
Ключови думи: школа театрална, Бургас
18 Април 2017, ВторникИдеалният меден месец по Джон Кук е заглавието на най-новата постановка на Младежката театрална школа при Младежки културен център с художествен ръководител Румен Велев.

Премиерата на английската комедия е на 21 и 22 април /петък и събота/ от 19:30 часа в Културния дом на нефтохимика. Режисьор на най-новото заглавие в афиша на бургаската школа отново е създателят на младежката театрална студия при МКЦ Румен Велев.

Това е девета поредна постановка с участието на младите актьори за творческия сезон, създадена след успеха на "Любовта, се знае - до смъртта ще трае!" през 2015 г., "Ние, врабчетата" през 2014 г. и комедията "Муха в тъпан" през 2013 г. и др.

Историята на постановката разказва една смешна история за метаморфозата, трансформацията на любовта, след звуците на сватбения марш. Къде потъва любовта?  Какво се появява на нейното място и дали това не е всъщност основният и доста дълъг отрязък от време, в който преминава нашия живот?

Разбира се, авторът на тази чудесна английска комедия иска не да ни опечалява, а да ни разсмива и постига това с удивителна лекота и изобретателност. Той надниква не само в кухните на две английски семейства, но и в техните спални... Освен ситуациите и героите на нашия съвременен любовен фарс са забавни със своите мании и неадекватно поведение. Афористичният и остроумен диалог подпомагат развитието на комедийното, а песните и танците,  са добър завършек на елегантността и стила на спектакъла.

Билетите за постановката са в продажба включително и на самите дати на премиерите на касата на НХК, а младите актьори от школата се надяват да спечелят за пореден път сърцата на публиката като поднесат един забавен и смешен коктейл, в унисон с очаквана пролет.

Младежката театрална школа на Бургас е водеща театрална школа в България. Тя е създадена през 2008 г. в Младежки културен център - Бургас. Вече девет години печели отличия и награди от най-престижните младежки международни театрални фестивали. Спектаклите, които трупата поставя са в сферата на комедийното и по-точно на музикалния фарс. Едни от най-сполучливите им пиеси са на трудните за поставяне автори като Стефан Цанев, Уди Алън, Ст.Л.Костов, Иван Вазов и Боян Папазов.


Прочетено: 42888 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
592
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
моят изгрев най-приятното място за релакс Ротари Клуб Бургас поздравява Петко Сиреков Конкурс прическа Бургас 2009 витраж3 бургас ЛОНДОН 1 Зима в Странджа До другото лято
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development