Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Сдружение SOS-ПТП и БЧК-Бургас продължават с лекциите на тема Пътна безопасностПТП, БЧК, Бургас
Ключови думи: ПТП, БЧК, Бургас
06 Юни 2017, ВторникСтатистиката показва, че за младите водачи, опасността от участие в ПТП е до четири пъти по-голяма от тази на водачите с опит.

Сдружение SOS-ПТП и БЧК-Бургас продължават съвместните си лекциите на тема „пътна безопасност“. Над един месец представители на двете организации се срещат с млади водачи, като им разясняват най-честите причини за ПТП-та и как може да се предпазим от тях.

Статистиката показва, че за младите водачи, опасността от участие в ПТП е до четири пъти по-голяма от тази на водачите с опит. Именно поради тази причина двете организации са категорични, че тази лекция е от изключителна полза за бъдещите шофьори. Интересен факт е, че на лекциите присъства и една много любопитна личност, наречена „Посланик на живота“. В ролята на този посланик е момиче-член на Сдружение SOS-ПТП, което преди няколко години претърпя изключително тежко ПТП, при което пострада жестоко.

В момента все още тече нейното възстановяване, но с всеки изминал ден тя показва невероятна вола за живот и борба с тежките удари на съдбата. „Посланик на живота“ води лекциите с младите водачи, и е техен ментор относно това какво преживява човек, който попадне в ПТП и как може да намерим вола да се преборим с това.

Двете неправителствени организации призоваха родителите да купуват само ученически раници за първи клас със светлоотразителнои елементи.

Тази инициатива на Сдружение SOS-ПТП и БЧК-Бургас ще продължи и през следващите няколко месеца.


Прочетено: 28953 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
552
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Бургас, ФЛОРА 2008 Париж - моста на Александър 3-ти Конкурс прическа Бургас 2009 Флора Бургас 2009 Sunrise Добро утро ХРИСТИ Pepi Флора Бургас 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
01
02
03
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development