Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Зелено на ушите, лосион на ноктитеКлючови думи:
14 Юли 2017, ПетъкЛятото и суетата са в разгара си с модерния за сезона зелен цвят. Зелени са обици и гердани, зелени панталони и рокли, или поне фонът на дрехите се стремим да е зелен

Лятото и суетата са в разгара си с модерния за сезона зелен цвят. Зелени са обици и гердани, зелени панталони и рокли, или поне фонът на дрехите се стремим да е зелен
Един от честите проблеми, които се появяват през пролетта и първите седмици на лятото са гъбички по ноктите на краката. Определено те създават дискомфорт както при мъжете, така и при жените.
Проблемът не е само във визията. Има достатъчно добри лакове за нокти, които скриват и възстановяват отличния вид на педикюра. Неприятната миризма обаче остава и тя е само външното проявление.
Освен ноктите страда и кожата около тях, и това може да доведе до сериозни здравословни проблеми.
Ето защо, аптеките от големите доказани вериги в Бургас и региона, едни от доказаните фармацевтични вериги предлага множество лекарствени препарати против гъбички. Едно от последните е от Вартнер (Wartner) лосион против гъбички по ноктите в разфасофки по 4ml.
ВАРТНЕР ЛОСИОН ПРОТИВ ГЪБИЧКИ ПО НОКТИТЕ 4 мл
Вартнер лосион елиминира гъбичките по ноктите с бърз ефект. Продуктът е с висока ефикасност, без странични ефекти. Спира разпространението и развитието на гъбичната инфекция и успокоява симптомите.
Съставът на лосиона е както следва: Вода, Натриев бикарбонат, глицерин, натриев дихедроксицетил фосфат, Cyclomethicone, Cyclomethicone, Dimethiconol, D-пантенол, алкохол denat, водороден пероксид, C.I. 77820, C.I.77400, млечна киселина. Повечето от тези елементи не знаем какво са.
Начин на употреба, според приложените към всяка опаковка инструкциите : С помощта на четката в комплекта нанесете върху засегнатата зона по нотките и оставете да стои така и да изсъхне. Повторете действието два пъти. Използвайте лосиона 2 пъти дневно.
Продуктът съдържа 400 апликации.
Само за външно приложение. Не използвайте върху открити рани.
За употреба само от възрастни.


Прочетено: 3836 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Есен http://rosengeorgiev.com Зеленина в Странджа Мото клуб Приморско Довиждане, лято! Черноморец Бургас лека вечер УНИВЕРСАЛНА МАШИНА ЗА ШЛАЙФАНЕ НА СТЕНИ И БЕТОН, СВАЛЯНЕ НА СТАРИ МАЗИЛКИ ROKAMAT-2500 ЛВ. БСУ Бургас, мостика
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development