Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Зелено на ушите, лосион на ноктитеКлючови думи:
14 Юли 2017, ПетъкЛятото и суетата са в разгара си с модерния за сезона зелен цвят. Зелени са обици и гердани, зелени панталони и рокли, или поне фонът на дрехите се стремим да е зелен

Лятото и суетата са в разгара си с модерния за сезона зелен цвят. Зелени са обици и гердани, зелени панталони и рокли, или поне фонът на дрехите се стремим да е зелен
Един от честите проблеми, които се появяват през пролетта и първите седмици на лятото са гъбички по ноктите на краката. Определено те създават дискомфорт както при мъжете, така и при жените.
Проблемът не е само във визията. Има достатъчно добри лакове за нокти, които скриват и възстановяват отличния вид на педикюра. Неприятната миризма обаче остава и тя е само външното проявление.
Освен ноктите страда и кожата около тях, и това може да доведе до сериозни здравословни проблеми.
Ето защо, аптеките от големите доказани вериги в Бургас и региона, едни от доказаните фармацевтични вериги предлага множество лекарствени препарати против гъбички. Едно от последните е от Вартнер (Wartner) лосион против гъбички по ноктите в разфасофки по 4ml.
ВАРТНЕР ЛОСИОН ПРОТИВ ГЪБИЧКИ ПО НОКТИТЕ 4 мл
Вартнер лосион елиминира гъбичките по ноктите с бърз ефект. Продуктът е с висока ефикасност, без странични ефекти. Спира разпространението и развитието на гъбичната инфекция и успокоява симптомите.
Съставът на лосиона е както следва: Вода, Натриев бикарбонат, глицерин, натриев дихедроксицетил фосфат, Cyclomethicone, Cyclomethicone, Dimethiconol, D-пантенол, алкохол denat, водороден пероксид, C.I. 77820, C.I.77400, млечна киселина. Повечето от тези елементи не знаем какво са.
Начин на употреба, според приложените към всяка опаковка инструкциите : С помощта на четката в комплекта нанесете върху засегнатата зона по нотките и оставете да стои така и да изсъхне. Повторете действието два пъти. Използвайте лосиона 2 пъти дневно.
Продуктът съдържа 400 апликации.
Само за външно приложение. Не използвайте върху открити рани.
За употреба само от възрастни.


Прочетено: 2928 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
шарено килимче Цветя Конкурс прическа Бургас 2009 димитров ден самотна обитателка Кукерски карнавал гр. Разлог 2015 европейка пчела Бургаският кей Конкурс прическа Бургас 2009 Бургас., ФЛОРА 2008 Underground строителство
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01


   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development