Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Украинска туристка: В УМБАЛ-Бургас ме върнаха от оня святОказа се, че има стафилококов сепсис, както и увреждания на белия дроб
Ключови думи: украинка, УМБАЛ, Бургас, почивка, температура, отпадналост, бял дроб, лекар, кръв
15 Август 2017, ВторникЖената била с температура и чувствала отпадналост

Благодарна съм на лекарите от УМБАЛ-Бургас, защото ме върнаха от оня свят. Не съм очаквала, че ще получа такива грижи и внимание, както и отлични битови условия. Това разказва 35-годишната Катерина от Украйна, която вместо на плажа, изкара почти цялата си почивка в Инфекциозното отделение на бургаската болница.

Катерина пристига в Св. Влас със семейството си, но още след първия ден на плажа чувства неразположение – много висока температура, отпадналост. По цялото й тяло се появяват гнойни пъпки. Няколко дни се лекува в курортния град, включително и с антибиотик, но температурата не спада и лекарите там преценят, че най-добре да бъде изпратена в УМБАЛ-Бургас.

„Още като пристигнах и като ми видяха изследванията, ме настаниха в Инфекциозно отделение. Оказа се, че имам стафилококов сепсис, както и увреждания на белия дроб – много тежко състояние, опасно за живота. Лекарите бяха изключително бързи и точни в диагностиката, веднага ми назначиха лечение, поставиха ми системи. Била съм на крачка от пълно отравяне на кръвта“, обясни Катерина. В момента жената се чувства добре, обривите по тялото също преминават и й предстои изписване.

Тя прекарва в болницата над 10 дни и не спира да благодари както на лекарите, така и на сестрите и санитарите в  отделението.

„Още преди да съм натиснала звънеца да извикам някого, те вече са тук и ме питат от какво имам нужда. Много искам да ги похваля, защото наистина го заслужават“, казва жената. Тя е благодарна и на почетното консулство на Украйна в Бургас, от което получава пълно съдействие за настаняването в болницата и уреждането на всички документални въпроси.


Прочетено: 22398 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Йордановден 2011, Бургас - от Тина Конкурс прическа Бургас 2009 През поколение грее грее pepi hannah montana Бургас, Богориди обход в търсене на храна коте Конкурс прическа Бургас 2009 университет горноезеровски циганин
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development