Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

ПОСТАВЯТ ЮБИЛЕЙНИЯ СПЕКТАКЪЛ „ПЪТУВАНЕ…“ В НХК, ПОСВЕТЕН НА 80-ГОДИШНИНАТА НА ВАНЬО ВЪЛЧЕВВаньо Вълчев
Ключови думи:
26 Октомври 2017, ЧетвъртъкОпределян като безмилостен сатирик, безжалостен критик и нежен поет, авторът на текстовете на едни от най-популярните български естрадни песни Ваньо Вълчев навърши 80 години.

Определян като безмилостен сатирик, безжалостен критик и нежен поет, авторът на текстовете на едни от най-популярните български естрадни песни Ваньо Вълчев навърши 80 години.

Юбилеят ще бъде отбелязан в родния му Бургас със спектакъла "Пътуване...", който ще бъде поставен в Дома на нефтохимика в петък, 27 октомври, от 18:30 часа.

Режисьор на спектакъла е Симеон Димитров. Участие в него ще вземат актьорите Стоян Памуков, Юри Ангелов, Алекс Анмахян, Ива Иванова, Никол Николова, които ще изнесат рецитал по творби на Ваньо Вълчев.

На сцената в Дома на нефтохимика ще се качат изпълнителите Тони Димитрова, Стефан Диомов, Вокална формация "Фортисимо", Георги Дюлгеров, Красимира Кралева, Вокална формация "Морски песъчинки", ДТФ "Усмивка".

Писателят Михаил Вешим и литературният критик доц. Йордан Ефтимов ще говорят за творчеството на Ваньо Вълчев.

Гостите на спектакъла "Пътуване...", който е с вход свободен, ще имат възможността да видят с участието на Ваньо Вълчев и интервю с композитора Тончо Русев.

Ваньо Вълчев е почетен гражданин на Бургас, а през 2016 беше удостоен с най-голямата литературна награда на морския град "Златен пегас" за цялостно творчество и принос към развитието на националната култура.


Прочетено: 9512 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
созопол Странджа Гората Старите бургазлии разказват успях! Международен Семинар на фризьорите София КАЩА 20КМ ОТ БУРТАС паметникът на Руската армия Зима в Странджа най-приятното място за релакс спретната къщурка Жреци на музите 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development