Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Оня толкоз важен ден, в който някой се довлюбвавлюбените пилета
Ключови думи: ден, сватбен ден, резил
17 Януари 2018, СрядаИли разбира се разлюбва, ако му дойдат ташкън всички простотии, с които ще се сблъска. Право на всеки е да се надъни на ситуация, за да запомни своя, понякога единствен, сватбен ден.

Една от най-важните характеристика на обекта е уникалността му. Разбира се, че звучи тъпо. Толкова тъпо и абсурдно, колкото и смислено ни се струва. Защото онова, което ни кара да се съсредоточим върху определен обект е именно уникалният начин, по който той съчетава всички свои неуникални качества.

В последните 20 години се срещнахме с различни типове фирми: от мошениците в агенциите за недвижими имоти, до комплексираните руски императрици и техните български мърльовци, до хора – българи, които с чест вършат своята работа, допринасяйки с това за благото на обществото.

Сферата на производството и сферата на услугите. Първата създаваща хардуера на общественото тяло, другата – духа, който крепи това тяло в изправено състояние.

И сега да си дойде на думата:  сватбена агенция. Що е то?

Дали това е нещо като комбинация от родителки, шаферки с кумата начело, или братовчедки, предвождани от баба ви? По-скоро да. Това е именно комбинация от тези елементи, които всички ние имаме дори в излишък.

Целта на една истинска сватбена агенция е най-вече да тушира вредите от намесата на преждеизброените. Както го четем в дебелите сайтове: целта да е да се създаде благоприятна психологическа флора, влияеща върху климата на животинките, които ще я обитават за няколко часа.

Както се казва 8 месеца резил, 8 часа суперсрам.

И всичко това, независимо от стремежа на служителите на сватбената агенция.

Искаме да изкажем безкрайното си възхищение от търпението, с което няколко приятелски агенции подхождат. Не сме ги тествали, защото не се е налагало, но пък вие имате шанса да им се възхитите:
Парти Арти
Арт 2
Парти сървис Крис
Уединг дей (сватбен ден).


Прочетено: 16930 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
248
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Мой хороший знакомый из Бургаса Краси Фонтанът на площад social distance Площад Тройката, Бургас орел Заслон в местност Живия огън Камини CLAM - CORTONA angolare витраж3 ПЕПИ
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development