Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Култура и изкуство // Бургас
Орлин Горанов и Мариан Бачев в ролите на Дон Кихот и Санчо Панса

Русенската опера гостува в Бургас на 30 юни с “Човекът от Ла Манча”Орлин Горанов и Мариан Бачев в ролите на Дон Кихот и Санчо Панса
Ключови думи: Бургас, опера, летен театър
19 Юни 2018, ВторникЗаедно с лятото в Бургас акостира културата. Тя си тръгна оттук преди около 30 години, и като всеки емигрант се завръша периодично, за да ни припомни, че я има. Дори новата сива улична премяна изглежда цветна през лятото.

Едно събитие, което ще допринесе за възстановяването на баланса в Бургаската атмосфера. Спектакълът е с режисьор Борис Панкин, сценограф Иван Токаджиев, художник на костюми Петър Митев и хореограф Боряна Сечанова.

На 30 юни в Бургас. Спектаклът е в Летния театър от 21 часа.

Орлин Горанов и Мариан Бачев са звездите. Те ще се превъплътят в образите на знаменития идалго Дон Кихот и неговия верен оръженосец Санчо Панса. Заедно с актрисата от Пловдивския драматичен театър Елена Атанасова, и русенските певци и артисти Илия Деведжиев, Александър Александров, Стилян Цветков, Джесика Уайз, Мая Владимирова, Ася Русева, Димитър Кюркчиев, Гергана Гарвалова, Георги Ганчев, Христо Добрев, Иван Богоев ще ни пренесат в Севиля в историята Дон Мигел де Сервантес.
Спектакълът е дело на режисьора Борис Панкин, сценографа Иван Токаджиев, художника на костюми Петър Митев и хореографа Боряна Сечанова.

Солисти, хор, балет и оркестър на Държавна опера - Русе под диригентството на Ганчо Ганчев ще ни разкажат историята за един свят не такъв, какъвто е, а какъвто искаме да бъде.

Борис Панкин завършва Английска езикова гимназия и магистратура по Театрална режисура в НАТФИЗ „Кр. Сарафов“ (1985), има много специализации. Режисьор е на много музикални и театрални спектакли. Преподавател е по актьорско майсторство и театрална режисура в НАТФИЗ, Артистичен директор и ръководител на програмите за "Английска драма" и "Мюзикъл" в Американския колеж в София.От август 2017 година е член на професионалната Асоциация на преподавателите по музикален театър в колежи и училища в САЩ Broadway Teaching Group.


Прочетено: 9400 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Коктейл Стена Флора Бургас 2009 Странджа, Бръшлян Флора -Бургас-2009.JPG Четвърти рожден ден Конкурс прическа Бургас 2009 Хебел ремонтира,кормилна система Конкурс прическа Бургас 2009 бункер KST Bourgas 1975
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development