Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Новите аспекти на модата или Модата Плюс



Ключови думи: мода, plus size
13 Август 2018, Понеделник



Размер+ - това е нещо, което все още трудно се възприемa от обществото като перфектна форма на тялото. Повярвайте, че скоро това отношение ще се промени.

Размер+ - това е нещо, което все още трудно се възприема от обществото като перфектен стандарт за формата на тялото. Повярвайте обаче, че това отношение скоро ще се промени и дамите с онази нежна закръгленост ще вървят с гордо вдигнати глави като кльощавите. Но с един размер напред, защото - който го има, го има!

Докато се борим и мъчим да напаснем и вмъкнем собствената си физика в изградените и възприети от обществото перфектни калъпи – кльощави, кожа и кости – без грам подкожна мазнин или мускул, тъй да се каже с безупречен силует на скелет, ние често се объркваме от собствените си стереотипи.

Милиони жени по света развалят своите овални привлекателно форми. В последните години обаче отношението се обърна и тръгна в друга посока – започна предефинирането на стандартите.

Научихме се да се разваме на тялото си и да му се наслаждаваме във формата, в която е. Докато „кльощава“ продължава да е все още най-желаната дефиниция за привлекателно тяло, Плюс модата, или тъй наречената макси мода удря тавана. И е крайни време да започнем да виждаме красотата такава, каквато е, а не такава каквато ние мислим, че е.

Ето и имената на 10 красиви жени, които ще ви накарат да се замислите за новия стандарт на женското тяло. Те всички  демонстрират по модните дефилета дамски дрехи с големи размери.
Ашли Греъм:
Джесика Leahy
Прешъс  Виктория Лий
Кло Маршъл
Даника Бриша
Лекси Плакоракис
Табриа Мейджър
Анита Маршъл
Флавиа Лакерда
Кендис Хюфин.



Прочетено: 25372 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
587
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Театър за драма. опера и балет, Бургас.  Eroapteka Журналистка Кокили за Строители!!! Созопол ЛОНДОН Конкурс прическа Бургас 2009 Залез евро 2008 Европейка Гараж на село Хозяин причала
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development