Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
ПР Публикации // Масов спорт
Първото зимно Нестле за Живей Активно

Живей Активно! събра стотици участници на БоровецКлючови думи:
29 Февруари 2020, Събота Първото зимно Нестле за Живей Активно! събра стотици участници и посланици на зимните активности в слънчев ден на Боровец

Александра Жекова и Йордан Йовчев се изправиха един срещу друг в сноуборд и ски предизвикателство
 
 „Ако Нестле за Живей Активно е двигателят на здравословния начин на живот у нас, ние спортистите сме горивото“ – това каза Евгени Иванов – Пушката, който е едно от популярните лица-посланици на най-голямата инициатива за балансирано хранене и активен начин на живот у нас. Към него, за първи път през зимата, в съботния ден се присъединиха Олимпийските легенди Йордан Йовчев, Екатерина Дафовска, волейболистите Владимир Николов и шампионките от ВК „Марица – Пловдив“, Александра Жекова, най-добрият ни скиор в алпийски дисциплини Петър Попангелов и изпълнителите ТИТА и Играта.

Те се включиха в най-разнообразни „зимни“ активности, като ТИТА и Йордан Йовчев се качиха на ски с безценните съвети на Петър Попангелов, дамите от ВК „Марица“ дръзнаха да получат първите си уроци от момичетата от Wild Berries. Посетителите успяха да видят и импровизиран слалом на ски и сноуборд между Йордан Йовчев и най-добрата състезателка по сноуборд у нас Александра Жекова.
Най-малките почитатели на зимните активности правиха атрактивни снежни човеци и се спускаха с шейни, като най-смелите имаха възможност да се включат в безплатните ски уроци, осигурени от партньорите от Бороспорт.
Екатерина Дафовска демонстрира шампионските си умения в биатлона.  
„Благодаря на всички, които подкрепят Нестле за Живей Активно! вече 15 години и сме щастливи да успеем да вдъхновим стотиците присъстващи днес да бъдат активни и през зимата. Днес заставаме тук пред вас с важно послание – движете се и се забавлявайте! Зимата предлага неповторими възможности за ценни мигове със семействата ни! Насладете се на днешния активен ден в Боровец!“, коментира Петър Стоилов – Главен изпълнителен директор на Нестле България“.
Основната цел на зимното издание на Нестле за Живей Активно! е да промени статистиката, според която 66% от хората са склонни да отложат тренировката си или изобщо да не я проведат през зимата – поради ниските температури, леда и снега. Обратно на разпространеното разбиране, че през зимата нивата на физическа активност са много по-ниски поради ниските температури и студа, участниците в първото по рода си зимно „Нестле за Живей Активно“, показаха, че зимните спортове могат да донесат не само повече изгорени калории, но и много настроение, адреналин и забавление за цялото семейство.
Официални партньори на зимното издание на Нестле за Живей активно! са Министерство на младежта и спорта, Община Самоков, хотел Рила и Бороспорт.


Прочетено: 7972 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
202
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Лампа Лалета Международен Семинар на фризьорите София Конкурс прическа Бургас 2009 МАШИНА ЗА ПЕРДАШЕНЕ НА МАЗИЛКИ ROKAMAT, ГЕРМАНИЯ-2700 ЛВ. Нова професия Spirit of Burgas братска дялба Роза
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development