Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

УХТ премина на дистанционно обучение



Университет по хранителни технологии
Ключови думи: Университет по хранителни технологии
16 Март 2020, Понеделник





„Пазете се, бъдете внимателни! Не допускайте небрежност към вашето здраве и това на близките ви хора. #ОстанетеСиВкъщи!“

Това се казва в обръщение на ректора на УХТ проф. Пламен Моллов към студентите, преподавателите и служителите. В него той изразява цялата си загриженост за изпитанията, пред които е изправено цялото общество от пандемията COVID 19 и уверява, че се обръща към всички като Ректор, но и като техен приятел.

„За нас УХТ е повече от университет, в който преподаваме, в който учим или работим. Тук е нашият дом, живот и бъдеще. Това е нашето академично семейство, в което има многообразие от идеи и мнения, но днес повече от всякога е нужно да се обединим, за да преодолеем трудностите, които все още дори не можем да прогнозираме“, се казва още в емоционалното слово на проф. Моллов.
Той уверява, че ръководството има готовност да оказва денонощно подкрепа при форсмажорни обстоятелства в личен план и посочва контакти с двама от зам.-ректорите – доц. Атанаска Тенева и доц. Христо Спасов.

Във връзка с въведеното извънредно положение в страната, обучението на студентите ще се осигури с дистанционни форми, стана ясно от заповед, с която се дава подробна информация за работа на висшето училище в условията на извънредното положени. Студентите ще имат достъп чрез електронната платформа до материалите по всички дисциплини, изучаване през летния семестър на учебната 2019-2020 г.

По специалности ще бъдат създадени бази данни от електронни пощи на студентите, които ще бъдат предоставени на преподавателите за осъществяване на допълнителна комуникация.


Прочетено: 10148 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
569
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
червено Странджа през есента pepi Бургас., ФЛОРА 2008 завихряне АВТОСЕРВИЗ културен център Бургаският кей Конкурс прическа Бургас 2009 Есен 2011 /Парка срещу Окръжна болница/ Пресдтавяне на книгата Родът Сирекови
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development