Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Лечение с червена боровинкаКлючови думи:
08 Март 2021, ПонеделникНа фона на световната пандемия с Ковид 19, и думата „вирус“, дори и ние в Бургас, забравихме за някои класически болежки, с които се налага да се справяме. Една група такива проблеми са бактериалните инфекции на уринарния тракт.

Уринарните инфекции, наричани за кратко уроинфекции, са инфекции на пикочните пътища. Те са сред често срещаните бактериални инфекции. Включват състояния от асимптомно протичащи заболявания – при здрави като цяло бременни жени, до много тежки инфекции на бъбреците и сепсис.
 
Уроинфекциите са характерни за индустриалните държави. Може би причина за това предположение е, че се в изостаналите държави не се води статистика. Годишните разходи за лечение на инфекции на уринарния тракт  надхвърлят 6 млрд. долара.
 
Само в Северна Америка причина за повече от 7.1 млн посещения при лекар годишно се дължат на този тип заболявания. Още по-фрапантна е информацията, че над 15% от антибиотици, изписани там са свързани с лечението на такива инфекция. На 39,4 % от вътрешболничните инфекции са от същата група.
 
Какъв е правилният терапевтичен подход? Извън класическото определяне на заболяванията като специфични и неспецифични; остри и хронични; усложнени и неусложнени, всички класификации и правила за клинично поведение се базират 4 основни елемента анатомично ниво, степен на тежест, основни рискови фактори, микробиологични находки.

Според засегнатия орган/органи класификацията е: уретрити, цистити, пиелонефрити, уросепсис.
Механизмът на проникване на микроорганизмите в пикочните пътища и бъбречния паренхим зависи от редица фактори.

Едно решение на проблемите, свързани с профилактика и лечение на уроинфекции е комбинацията на екстракт от червена боровинка и пробиотични бактерии. Урогард е хранителна добавка, която едновременно предпазват и лекува тези заболявания.

Произвежда се от Bio care Copenhagen Ap.S., Дания, за НОБЕЛ ФАРМА ЕООД, България.


Прочетено: 1168 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
лека вечер xx ВИК УСЛУГИ БУРГАС Конкурс прическа Бургас 2009 Отровни гъби Лалета от Бутик pepi Барселона Цветы луговые Spirit of Burgas Хозяин причала
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development