Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН на МВР



Ключови думи:
02 Март 2022, Сряда



За изминалото денонощие на територията на ОДМВР – Бургас са регистрирани : една кражба и едно ПТП. Образувани са шест бързи производства. Разкрити са 13 престъпления.

І. РАЗКРИТИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ :
На 01.03.т.г. около 21.30 ч. в Пето Районно управление - Бургас е получено съобщение за грабеж, осъществен  спрямо 15 годишен бургазлия – по думите му непознат мъж му поискал пари, но след получения отказ, го ударил в лицето, отнемайки му мобилния телефон „Айфон 6 S“ на стойност 1 200 евро. Младежът успял да избяга в посока Mall „Бургас Плаза“ и да потърси помощ. Посочил, че нападателя държал в лявата си ръка пистолет. В резултат на незабавните полицейски действия на служители от отдел „Криминална полиция“ при ОДМВР – Бургас, „Специализираните полицейски сили“ и Второ Районно управление – Бургас, е установен и задържан извършителя на деянието – това е 25 годишен бургазлия, от когото са иззети ограбения мобилен телефон и газов пистолет. Констатирано е, че при оттеглянето си от местопроизшествието и преминавайки покрай бл. 120 в к-с „Изгрев“, 25 годишния мъж счупил задното панорамно стъкло на лек автомобил „Тойота“, с бургаска регистрация, собственост на 57 годишен бургазлия. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление - Бургас.
Служители от Районно управление – Поморие установили извършителя на кражбата на сумата от 140 лв. и 25 паунда, собственост на 45 годишен мъж от поморийското село Медово, осъществена на 25/26.02.т.г. от дома му – това е 27 годишен криминално проявен мъж от същото дело. Работата по случая продължава.
В резултат на полицейските действия на служители от Районно управление – Поморие по отношение кражбата на : моторна косачка, потопяема помпа за вода, две водоструйки и надуваемо легло, собственост на 39 годишен бургазлия, осъществена на 23.02.т.г. от вилата му в землището на с. Лъка, общ. Поморие, са установени извършителите на деянието – това са двама криминално проявени мъже от бургаския квартал „Рудник“ / на 18 и 22 години/, които направили пълни самопризнания и върнали откраднатите вещи. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Поморие.
Служители от Районно управление – Айтос задържали извършителите на кражбата на бойлер от нефункциониращо помещение за образна диагностика към айтоската болница, осъществена на 09.02.т.г. – това са двама айтозлии / на 16 и 36 години/. Работата по случая продължава.
В резултат на полицейските действия на служители от Районно управление – Царево по отношение кражбата на десет покривни ламарини с тегло над 200 кг. на стойност 300 лв., собственост на 60 годишен мъж от Царево, осъществена на 25.02.т.г. от животновъдна постройка в землището на Царево, са установени и задържани извършителите на деянието – това са двама мъже от Царево / на 49 и 52 години/, които направили пълни самопризнания и върнали откраднатите вещи. Работата по случая продължава.
          
ІІ. ПТП :
На 01.03.т.г. около 18.47 ч. на бургаската улица „Стефан Стамболов“, на около 50 м. преди кръстовището с ул. „Струга“, поради движение с несъобразена скорост водачката на л.а. „БМВ“, със софийска регистрация – 33 годишна бургазлийка с едногодишен шофьорски стаж, блъска спрелия пред нея л.а. „Рено Меган“, с бургаска регистрация, управляван от 39 годишна бургазлийка, който от своя страна се удря в намиращия се пред него л.а. „Мазда 3“, с бургаска регистрация, управляван от 51 годишен бургазлия. От инцидента пострадало возещото се в л.а. „Рено Меган“ 12 годишно момченце, което с контузия на врата и главата, без опасност за живота, е прегледано в УМБАЛ – Бургас и освободено за домашно лечение.


Прочетено: 21494 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
827
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Жреци на музите 2009 Фонтанът на площад Есен на границата с брега Международен Семинар на фризьорите София Индивид в Червено море Флора Бургас 2009 Театър за драма. опера и балет, Бургас производител на мебели по поръчка- мебели,кухни,вградени гардероби,легла,секции,антрета,детски стаи,офис на конкурентни цени Южен парк Данил Флора Бургас 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development