Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Нови модели смартфони Nokia от бюджетната C-серия и разширяване на портфолиото от услуги от HMD Global



Ключови думи:
26 Февруари 2022, Събота



HMD Global отбелязва шест тримесечия на растеж и печалба за цялата 2021 година
Прогнозиран е ръст и през новата година, благодарение на новите модели смартфони и услуги от портфолиото на компанията
 


Съвсем скоро след обявяването на Nokia G11 и Nokia G21, на Световния мобилен конгрес HMD Global представи и три нови смартфона от бюджетната си C-серия – Nokia C21, Nokia C21 Plus и новата версия на C2 (Nokia C2 2nd edition). Тези модели са поредното попълнение към портфолиото на компанията, която отбелязва значителен успех в пазара на устройствата от достъпния ценови клас – 41% ръст на приходите за цялата 2021г., която е и първата пълна оперативна година на печалба за финландския производител.
 
HMD прогнозира да достигне 1 милион абонати на набора си от бизнес услуги през първото полугодие на 2022 г. и официално оповести новото си подразделение „Бизнес услуги“, чийто фокус ще бъде именно поддържането на тази тенденция и в бъдеще. Това ще позволи на компанията да насърчи по-нататъшен растеж, да привлече още висококвалифицирани специалисти и да осигури на съществуващите клиенти първокласна оптимизация на ползваните от тях услуги.
 
Флориан Сейче, Главен изпълнителен директор, HMD Global: 
2021 беше година на трансформации, които доведоха до солиден ръст на приходите в бизнеса и днес отбелязваме нова глава в историята на HMD Global с представянето на три нови достъпни устройства Nokia, които са не само надеждни и издръжливи, а и гарантират, че възможно най-много хора могат да се възползват от последните иновации в технологиите на достъпна цена.
 
Радвам се да съобщя, че нашето портфолио от услуги вече предлага и надеждно решение за финансови операции чрез смартфони и други устройства. За HMD обединението на високото качество на потребителското изживяване с решението за финансови операции е в подкрепа на мисията ни да направим модерните мобилни технологии достъпни за всеки.
 
В допълнение към успеха на нашите корпоративни услуги, които предстои да постигнат покритие до 1 милион абонати през първото полугодие на тази година, както и очакваното от клиентите ни изключително ниво на предоставяните услуги, ние предлагаме достъпно и пълноценно потребителско изживяване за хора и бизнеси по целия свят.“
 
C-серията на телефоните Nokia
Трите нови устройства притежават издръжливостта и дълготрайния живот на батерията, които се превърнаха в емблема на телефоните Nokia още преди години. Това, заедно с най-доброто от софтуера Android™ и актуализациите на сигурността, е показателно за визията на HMD за 2022 г. и
занапред – да създава телефони Nokia, които издържат по-дълго, притежават отлично качество на изработката и са с красив и функционален финландски дизайн. Компанията надгражда успеха на бюджетната си C-серия, която беше представена през 2020 г. и вече представлява 16% от общите продажби на смартфоните Nokia през последните 5 години.
 
Nokia C21 Plus
Nokia C21 Plus е със здрав вътрешен метален корпус с категория на защитата IP52 и е устойчив на мръсотия, прах и водни капчици благодарение на закаленото стъкло, което предпазва ослепителния му 6,5” HD+ дисплей – гарантирайки, че устройството може да се справи с предизвикателствата на динамичния ви начин на живот.
 
Неговата 13MP двойна камера с панорамен и портретен режим ви позволява да улавяте най-значимите моменти със зашеметяващи детайли в кадрите. Чистата операционна система с минимум предварително инсталирани приложения ви дава повече място за онези, които ползвате активно. Гарантиратираните 2-годишни тримесечни актуализации на сигурността, AI технология за отключване с пръстов отпечатък и лицево разпознаване осигуряват перфектна защита за Nokia C21 Plus и отвън, и отвътре.
 
Nokia C21
Nokia C21 също е с отличното качество на изработката, гарантирана защита и дълъг живот на батерията, с които се отличава популярната C-серия. Устройството предлага подобрена 8MP камера с технология за автоматично фокусиране, която безпроблемно чете QR кодове, така че независимо дали хората сканират менюта, правят плащания, или просто търсят информация, с Nokia C21 сканирането на QR кодове е повече от лесно.
 
Усъвършенстваните възможности на паметта, благодарение на многоядрен процесор, носят ефективност, без да се жертва целодневният живот на батерията. Захранваното с изкуствен интелект отключване с лицево разпознаване пък вече се допълва от сензор за пръстови отпечатъци за допълнителна сигурност и удобство. Двугодишните редовни актуализации на сигурността са гарантирани за устройствата от C-серията и Nokia C21 не прави изключение.
 
Nokia C2 2nd edition
Новата версия на Nokia C2 (Nokia C2 2nd edition) идва със супер издръжлив корпус и надеждно качество на изработката, характерни за телефоните Nokia. Това устройство от C-серията със здрав вътрешен метален корпус и първокласен скандинавски дизайн е стриктно тествано, за да се гарантира, че отговаря на високите стандарти за издръжливост и качество на достъпна цена.
 
Моделът предлага по-голяма свобода за свързване, пълноценно потребителско изживяване и целодневен живот на батерията с едно зареждане, което осигурява захранване за часове разговори и цели дни в режим на готовност. Големият 5,7-инчов дисплей позволява да гледате, споделяте и скролвате през любимите си приложения и съдържание. С него можете да правите и снимки по всяко време, благодарение на предната и задната камери със светкавица. Тримесечните актуализации на сигурността за период от 2 г. също гарантират, че Nokia C2 2nd edition остава защитен отвътре. Актуализираната операционна система с минимум фабрично инсталирани приложения предоставя повече гъвкавост, като освобождава повече място за съдържанието и приложенията, които обичате.
 
Аксесоарите от C-серията
HMD отбелязва ръст и при интереса към разширяващата се гама аксесоари с марка Nokia, като за  2021 г. приходите от тази категория са се уввеличили двойно, а плановете на компанията за бъдещето в тази продуктова категория са още по-амбициозни.  Nokia C21, C21 Plus и C2 2nd edition идват с набор от аксесоари, включително кабелни и безжични слушалки, предлагащи възможността да разговаряте с напълно свободни ръце.
 
  • Nokia Go Earbuds 2 + Истински безжини слушалки, с чист звук и комфорт с изключително високо качество, както и изолиране на шума в заобикалящата среда, устойчивост на влага и до 24 часа време за активно ползване.
  • Nokia Headphones (в стандартен и безжичен вариант) – супер леки и сгъваеми, с подплатени наушници– създадени за едно прекрасно изживяване по време на работа или докато слушате любимата си музика
 
Подразделението на HMD за бизнес услуги
Трите основни продукта бизнес продукта на HMD Global (Connect Pro, Enable Pro и Softlock) в момента си поделят общо близо един милион абонамента под шапката HMD Global Services. Те се състоят от IoT връзки, EMM лицензи и лицензи за заключване на устройства. Глобалният растеж на съществуващите продуктови линии на HMD Global Services доведе до обособяване на подразделението „Бизнес услуги“, което ще позволи на екипа допълнително да се съсредоточи върху усъвършенстването на съществуващите услуги, както и върху иновациите и създаването на нови продуктови предложения за клиентите.


Прочетено: 9898 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
593
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
моите цветя Данил хотел приморец Казан за топло Конструкция Разлистване Сладурани с ЛЕГО Пролет, кокичета Йордановден 2011, Бургас - от Тина Следобедно кафе Bulgarian Airlines...ама в Кайро
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development