Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Отборът на Нафтекс е по-силен отколкото през миналата година, заяви на пресконференция старши треньорът Иван Цветанов



04 Август 2005, Четвъртък


Автор: Burgas Info



Нафтекс ще замине с група от 18 футболисти за предстоящото си гостуване в Петрич заяви на пресконференция пред бургаски журналисти старши треньорът на Нафтекс Иван Цветанов, Спортно-техническото ръководство картотекира 22 играчи. От тях поради наказания и контузии за мача с Беласица отпаднаха Николай Костов, Христо Спасов, Георги Сърмов и Владислав Стоянов.

Според наставника на тима Иван Цветанов, отборът ще играе агресивно и ще преследва победата във всеки мач. Изключение не прави и гостуването на Беласица. От отбора не се притесняват от по-твърда игра на Бела като домакин, тъй като всеки преследва своите цели, а целите на Нафтекс са за победа във всеки мач. Все пак според Иван Цветанов и равенството няма да се приеме като неуспех, защото все пак това е първата среща на отбора.

Нафтекс е по-силен и по-добре подготвен отколкото през миналата година, заяви още категорично Цветанов. Поставената цел от ръководството е класиране от 5-то до 7-мо място, което е съвсем постижимо, смята треньорът.

В пресконференцията преди началото на сезона участваха кондиционният специалист Кристияно Франкомакаро, който бе представен официално пред медиите, капитанът Николай Кръстев и вратарят Свилен Симеонов.Те споделиха, че в отбора няма проблеми и всички мислят за предстоящите мачове.



Прочетено: 2998 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Spirit of Burgas Конкурс прическа Бургас 2009 Родното небе докато ние спи, те творят евро 2008 Източен лопох цвят Аз в Лондон Лутън Първа копка Долно Езерово хотел приморец Катедрала в Париж от Бутик Синята пеперудка
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development