Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Услугите на БТК в малките населени места ще се предлагат на едно гише



14 Ноември 2005, Понеделник


Автор: Burgas Info



До края на годината клиентите на БТК в малките населени места ще могат да се възползват от услугите на компанията на едно гише. Целта е клиентите на компанията да бъдат обслужвани по-качествено и да се намали значително времето за чакане в центровете на БТК.

“След като направихме детайлен анализ на начина, по който обслужваме хората в малките населени места, установихме, че 13% от клиентите на компанията се обслужват от 33% от персонала, ангажиран в кабини, каси и домашни продажби”, обяснява Севдалин Станев, Главен директор “Преструктуриране” в БТК. “Целта ни е до края на годината да оптимизираме процесите, така че в скоро време да постигнем икономическа ефективност и значително повишаване качеството на обслужване”, допълва Севдалин Станев. Проектът е обсъден с представители на различните направления в компанията и принципно подкрепен от синдикалните организации.

До момента касовото плащане на сметки, продажбите на дребно и обслужването на кабините се извършват от три различни длъжности, съответно “Оператор обслужване на клиенти – каса”, “Сътрудник продажби на дребно” и “Телефонист кабини”. След приключването на преструктурирането на дейността, трите дейности едновременно ще се поемат от длъжността “Касиер-клиенти”. В момента БТК приема и обслужва своите клиенти в общо 237 офиса и 137 от тях са в малки населени места.

“Касиерите-клиенти” ще бъдат определени от сегашните служители на компанията на базата на обективни критерии за заемането на тази нова за компанията длъжност. Бъдещите “Касиери-клиенти” ще бъдат обучени ефективно да изпълняват задълженията си при съвместяване на трите функции.

Очакваната оптимизация на обслужването на клиентите в малките населени места ще бъде различна за всеки обект като се отчетат постигнатите бизнес резултати до момента и потенциала за развитие на населеното място.

Служителите, които до момента са заемали посочените три длъжности и не бъдат одобрени за “Касиери-клиенти”, ще могат да кандидатстват за други работни места в компанията или да се възползват от наскоро стартиралата Програма за доброволно напускане на персонала 2005.


Прочетено: 2701 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Pepi Изгрев Конкурс прическа Бургас 2009 ВИК УСЛУГИ БУРГАС Pepi моите цветя Старото пристанище Кой си изгуби мидите? pepita Созопол Под И Над
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development