Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Bourgas.Org на пет години31 Август 2004, Вторник

ПРЕПЕЧАТАНО СЪС СКРОМНОСТ и неудобство ОТ САЙТА НА БУРГАС ИНФО :))

Нашите верни приятели от Bourgas.Org, отпразнуваха тези дни своя пети рожден ден.
Bourgas.Org e частна собственост, юридическо притежание на фирма "КАК", което не е съкръщение а въпрос.
В началото бе Org-ът, както казват те, каквото и да означава то на техния трудно смилаем, но лесен за изпиване език. В общи линии името е предопределено: ./com го държи Чавдар, който отдаван е в Английя и не ще да го продава, а .net е регистриран в Бусофт, по времето, в което част от екипа на орг-а работи там :))
BTW и до днес двата сайта си сътрудничат, така както от няколко месеца е и с БургасИнфо.
Та този "орг" станал после мода в бургакото домейн пространство, стартира на 26 август 1999 година. Кандърмите продължават около месец, докато бъде регистриран домейнът. С присъщото на годините закостеняло мислене (десктоп) по-възрастните гледат с леко пренебрежение на закачката, която младите им колеги предлагат, стоят и "гледат сеир" ... за кратко ...
Дизайн Теодор Седларски. Програмиране: Руслан Русинов. PR и чат :)) Иво Димитров. Тогава млади, ентусизаирани - днес улегнали мъже, всеки тръгнал по своя професионален път, но ... останали верни на орг-а, и продължават да работят за него.
С летящ старт към тях се присъединяват Искра и Гергана Георгиеви, а после още много други. Днес най-младият член на екипа е на 15 години и ... "май има хляб в него (много бил задобрял" казват старите:).
Днес орг-ът се реконструира и преработва , иначе държи първенството по най-дълго задържал се дизайн. И като иде дума за "дългото" - ще бъдат въстановени старите рубрики “Maniacs” и “gamez” с общ редактор - не безизвестния от тогава Евгени Манов.

all of a sudden, както обичат да си казват уж изненадани членовете на екипа - много хора са мислили, че боургас.орг е притежание на нестопанска (с идеална цел) организация.
И между другото много са потребявали екипа като такъв, но днес повечето клиенти знаят, че сиренето е с пари , а за програмиста времето е като сиренето (и бирата ... :))

В екипа работят само доказани специалисти и млади хора които са направили първите си стъпки там. Между другото, изхвърлени от екипа няма - има хора, които са си тръгнали - например за Франция :)
Без специална препоръка в Bourgas.Org не може да се почне работа. Екипът предпочита хората, с които ще работи да не са работили в други подобни фирми. До момента около 500 деца са минали през тяхната школа, а клиентите които ползват техните услуги са повече от 200.
Три години Bourgas.Org е член на журито за определяне на най- добрия български сайт.

Bourgas.Org е бургаският Web- портал, който предлага ежедневно актуализирана информация за светския, културния и бизнес живота в града ни. На техния адрес можете да намерите и препратки към страници на бургаски фирми и към теория на маневрата (да си дойдем на думата :-) .

От името на екипа изказваме благодарност на всички, които са ни подкрепяли, критикували, псували, досаждали, губили времето, които са били наши верни приятели и фенове /дори на оня системен администратор, сложил на конкурентен форум "bourgas.org" за топик и т.н.
За нас всеки контакт с Вас е неповторим.
И една вметка - актуалното заведение не е "куцата медуза", а "groovie". Тази журналистка първо да мисли и после да говори за виртуален бургас ... в медузата ходят чатъджии, които пият бира, щото са разбрали, че така се прави ...


Прочетено: 2245 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Бургас, ФЛОРА 2009 Рибарското селище привечер Предлагаме инкубатори за люпене на яйца Летния театър на Бургас Йордановден 2011, Бургас - от Тина съботно кафе Полет ЛЯТО В ЧЕРНОМОРЕЦ приятелки Бургас, ФЛОРА 2008 Арменската черква Сурп Хач
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development