МУЗИКАЛНИ НОВИНИ

Аланис Морисет

Аланис Морисет получава наградата на обединените нации за Глобална толерантност...


Приятели на Обединените нации ще почетат Аланис Морисет на 11 декември като и връчат наградата за Глобална толерантност(какво е това?????), в Ню Йорк .

Позовавайки се на организацията, Морисет ще бъде възнаградена поради невероятният и принос със възпяването на толерантността в нейната музика, като се цитира участието и в Music Without Borders, Seattle's Groundwork 2001, турнетата и в Куба, Средният изток и Източна Европа през лятото на 2000 година. Морисет завърши турнето си със специално акустично изпълнение в Музея на толерантността в Лос Анджелес.

Важни личности от ООН, персонал, ключови членове на дипломатичните общностти, представители на частните и граждански обществени сектори се очаква да присъстват на церемонията във Трапезарията на Организацията на Обединените Нации. Събитието съвпада с Деня на човешките права на ООН.

Междувременно, Морисет подготва своят четвърти поред албум Under Rug Swept (25 февруари 2002), който следва Supposed Former Infatuation Junkie.webmaster: Metal_Girl
Burgas, Bourgas, Бургас | | Бургас, Новини от Бургас, Информация за бургас, Бургас Инфо | Polyphonic Ringtone | Polyphonic Ringtones