МУЗИКАЛНИ НОВИНИКласацииMtv ЕвропаMtv Ню ЙоркMtv ГерманияMtv СкандинавияVH 1VIVAСписание "Rolling Stone"Списание "Billboard"


Някои от най-големите имена в музиката, включително и Бекстрийт Бойс и Карлос Сантана ще предоставят някои инструментални ремикса на своите най-големи хитове за Олимпиадата в Сидни.

Песните(някои са известни, някои все още не!) ще се явяват като музикален фон на телевизионните предавания, като ще бъдат издадени след това като албум(един вид саундтрак) на Олимпиадата, "олицетворяващ" агонията на победените, тръпката да победиш и ще пресъздаде самият дух на Олимпийските игри!!!

Други музиканти които ще предотставят своите произведения са Goo Goo Dolls ("Dizzy," "Slide"), Christina Aguilera ("What a Girl Wants"), 98 Degrees ("I Do"), Will Smith ("Freakin' It"), Robbie Williams ("Millennium"), Edwin McCain ("I'll Be"), Vitamin C ("Graduation Day"), Lonestar ("Amazed"), Men at Work's Colin Hay ("Down Under"), Yanni, the Bee Gees, Frank Wildhorn и Bill Ray Cyrus.

Специално композираната за Олимпийските игри музика ще варира от аборигенска до класическа, рок енд рол, джаз и хип хоп. Олимпиадата в Сидни започва на 15 Септември 2000!!!


Енрике Иглесиас може и да е споменал в някои от предните си интервюта че е все още девствен, но също така се е заел да опровергае това с помощта на следващия си клип "Sad Eyes". Всъщност "Sad Eyes" ще бъде четвъртия сингъл от почти три пъти платиненият албум "Enrique". Клипът ще представлява Енрике, който се опитва да открие 19 годишната порно звезда Касиди, след като забелязва секси образа и на корицата на списание, на монитора на компютъра си и на телевизионния екран. Двамата най-накрая се намират един друг - в една Вана!!!! Клипът е режисиран от модния фотограф Дейвид ла Шапел....


Новият албум на U2 ще носи заглавието "All That You Can't Leave Behind". Той ще се състои от 11 нови песни. и датата му на издаване е 30 Октомври. "Beautiful Day" ще е първият сингъл от новата тава на групата(клипът вече е заснет в Париж от режисьора Йонас Акерлунд). Продуцентите с които идолите от U2 са работили по новия си албум са Браян Ено и Даниел Ланоа. Ето и списъка с песните на които можете да се наслаждавате от 30 Октомври:
"Beautiful Day"
"Elevation"
"Walk On"
"Stuck In A Moment"
"Peace On Earth"
"Kite"
"New York"
"In A Little While"
"Wild Honey"
"When I Look At The World"
"Grace"


Европейската Топ 20 класация на MTV:
 Pos  Artist  Track 
 1Britney Spears Lucky
 2Robbie WilliamsRock DJ
 3MadonnaMusic
 4Melanie CI Turn To You
 5Craig DavidSeven Days
 6DarudeSandstorm
 7ModjoLady (Hear Me Tonight)
 8Janet JacksonDoesnt Really Matter
 9Red Hot Chilli PeppersCalifornication
 10EminemThe Real Slim Shady
 11SoniqueIt Feels So Good
 12Destinys ChildJumpin Jumpin
 13Black LegendYou See The Trouble With Me
 14The CorrsBreathless
 15Ronan KeatingLife Is A Rollercoaster
 16SpillerGroovejet (Is This Love
 17Whitney HoustonCould I Have This Kiss Forever
 18Bon JoviIts My Life
 19Kylie MinogueSpinning Around
 20AaliyahTry Again
13.09.2000г.
12.09.2000г.
Burgas, Bourgas, Бургас | | Бургас, Новини от Бургас, Информация за бургас, Бургас Инфо | Polyphonic Ringtone | Polyphonic Ringtones