МУЗИКАЛНИ НОВИНИ


Mtv ЕвропаMtv Ню ЙоркMtv ГерманияMtv СкандинавияMtv АзияMtv БразилияMtv ИталияMtv КореяMtv Латинска АмерикаMtv ВеликобританияVH 1VIVAСписание "Rolling Stone"Списание "Billboard"


Първата ирландска поп група създадена изцяло от едно семейство имат останал за покоряване само един връх...
С техния последен албум "In Blue" ирландците се надяват да отворят всички врати към мулти-платинен успех в Щатите още тази седмица!..

Издаден на 17 юли тази година албумът стана #1 в класациите на Великобритания, Ирландия, Австралия, Германия, Швейцария и Австрия; изкачва се до върха през втората седмица в Швеция и Испания и дебютира във Франция и Норвегия като #2!!! "Надяваме се че ще успеем да постигнем целите които сме поставили пред себе си" споделя китаристът Джим Кор


Набелязана като една от най-големите изгряващи звезди на музикалния хоризонт Кристина Агилера вече започва все повече да се замисля над имиджа си на утвърждаваща се звезда в поп музиката.... даже най-големия слух е че новият и албум ще бъде повече латино, а не поп...или по точно смесица между латино и поп като някои от песните от старият и албум ще бъдат преведени на испански в новият!

"Всъщност испанският албум не е моят втори албум, а първи" споделя Кристина "преди дори да бях записала моят дебютен албум ме помолиха да запиша такъв на испански

Продуцентът Руди Перез вече даже е адаптирал всички песни които Кристина ще използва в новият си албум със заглавие "Por Siempre Tu" - в превод от испански това е заглавието на най-ховият и сингъл - "I Turn To You". Руди Перез също така е написал повечето от новите песни в албума както и "Si No Te Hubiera Conocido" песен която Кристина ще изпълни в дует с Луис Фонси.


Със сингъла си "Pass You By" на 30 място в класацията на Billboard за R&B/Hip-Hop Boyz II Men подготвят завръщането си на R&B сцената в техния запазен стил с много балади и малко допълнителни ефекти.....!!!

"През последните 3 години почувствахме колко много липсваме на R&B музиката," казва един от членовете на групата Нейтън Морис. "Забелязахме, че през последните 3-4 години , R&B се преяърна в 'душата на хип-хоп -а' "

Трансформацията на жанра е нещо за което и членовете на групата са разтревожени и затова стискат зъби всичко да бъде наред!!! "Преди 5 или 6 години имахме голям R&B изпълнител който се оправяше с всичките пултове и джаджи...вече не е така и мислим че времето за нашия нов албум е дошло" отново споделя Морис.

14.09.2000г.
13.09.2000г.
12.09.2000г.
Burgas, Bourgas, Бургас | | Бургас, Новини от Бургас, Информация за бургас, Бургас Инфо | Polyphonic Ringtone | Polyphonic Ringtones