МУЗИКАЛНИ НОВИНИ

ПРОБВАЙТЕ ДА ГОВОРИТЕ В ДУСКУСИЯТА....

Шазнай Луис от All Saints....

момичето реши да се изявява като солова певица....:)))))))

Шазнай Луис от All Saints смята да работи с човека пишещ песните на Роби Уилямс - Гай Чеймбърс. Според в. The Sun, Луис, която написа хита "Pure Shores" за All Saints, може и да направи дует с Уилиямс.

Според нейни близки, това било стъпката, която щяло да я отдели от All Saints и да я изгради като солов изпълнител. Наскоро беше споменато, че бившата приятелка на Роби Уилиямс, Никол Епълтън, може да пее деут със сегашното си гадже - Лиам Галахър.

еееееее тия не спряха да си разменят гаджетата!!!!............


Кристина Агилера

Саундтрак ! ! !

Кристинчето, онази розовата и Лил Ким ще пеят в един и същи саундтрак... yahoo!! Аз няма да си го купя!!!

Christina Aguilera, Lil' Kim, Mya, и Pink са се съгласили да участват в саундтрака на филма "Мулен Руж". Те ще изпеят кавър на парчето "Lady Marmalade" на LaBelle. Песента, продуцирана от Missy Elliott, ще е първият сингъл от музиката къв филма.

Албумът ще излизе на 24 април. В него ще чуете изпълнения още на Beck, Fatboy Slim, Timbaland, и Ozzy Osbourne. А главните роли в "Мулен Руж" са поверени на Юън Макгрегър и Никол Кидман. Самият филм ще тpъгне по екраните на 27 април, в Ню Йорк и Лос Анжелис.webmaster: Metal_Girl
Burgas, Bourgas, Бургас | | Бургас, Новини от Бургас, Информация за бургас, Бургас Инфо | Polyphonic Ringtone | Polyphonic Ringtones