МУЗИКАЛНИ НОВИНИ


Mtv ЕвропаMtv Ню ЙоркMtv ГерманияMtv СкандинавияMtv АзияMtv БразилияMtv ИталияMtv КореяMtv Латинска АмерикаMtv ВеликобританияVH 1VIVAСписание "Rolling Stone"Списание "Billboard"
Марая Кери

Марая Кери в съда.....

.......как звучи това..хахаха.. малко странно нали - обаче е истина!!

Сет Суирски и Уорън Кампбел ще съдят поп звздата за отнемане на авторските права(по-точно копиране на песен). Според тях Марая е изкопирала песента им "One of Those Love Songs"(името на албума - "Traces of My Lipstick" издаден през 1998 ) в нейния хит "Thank God I Found You"(през 1999). И двете песни са издадени от Columbia Records и са продуцирани от Жермен Дюпри.

А ето и обвиненията, които двамата музиканти са отправили в съда срещу Марая Кери:

 • нарушаване на авторските права
 • фалшификация на произхода на песента
 • нанасяне на финансова вреда

  и още 5 - 6 подобни обвинения....... • Ричард Ашкрофт Екс вокалиста на The Verve Ричард Ашкрофт тръгва на двуседмично турне в Северна Америка. Музикантът, който наскоро издаде първият си соло албум - Alone with Everybody - най-накрая се реши да тръгне на турне.
  Той ще изнесе 10 концерта в малки клубове във Ванкувър, Британска Колумбия, Чикаго, Детройт, Торонто, Бостън, Ню Йорк, Филаделфия, Вашингтон, Лос Анджелис и Сан Франциско......
  Това ще бъде и първият концерт на Ашкрофт от разпадането на The Verve през 1999 година.  Бекстрийт Бойз Едновременно с подготовката по издаването на новият си албум през Ноември Бекстрийт Бойс се замислят дали да не инвестират в изграждането на почивен център и хотел в Хънтсвил, щата Алабама.

  Кевин Ричардсън - един от членовете на бой групата - вече даже е разговарял с управата на града по време на четири часова среща в Понеделник за да обсъдят проекта, който ще струва изключително много на групата позовавайки се на "The Huntsville Times".

  "Обмисляме няколко проекта и възможности за няколко града в Съединените Щати" споделя Кевин пред представители на вестника " Мисля че Хънтсвил има страхотна природа и ще бъде добре ако хората биха могли да дойдат и да отдъхнат тук."

  Докато г-н Ричардсън отишъл на срещата другите членове на групата - Хауи Дора и Ник Картър са били представяни от бизнес партньори и мениджъри....

  18.09.2000г.
  15.09.2000г.
  14.09.2000г.
  13.09.2000г.
  12.09.2000г.
  Burgas, Bourgas, Бургас | | Бургас, Новини от Бургас, Информация за бургас, Бургас Инфо | Polyphonic Ringtone | Polyphonic Ringtones