МУЗИКАЛНИ НОВИНИ

ПРОБВАЙТЕ ДА ГОВОРИТЕ В ДУСКУСИЯТА....

All Saintsпо всяка вероятност се разпадат...

Момичетата отказват турнето си във Великобритания...

All Saints! С изявление за пресата в петък, All Saints отказаха турнето си на Острова и замразиха всякакви бъдещи проекти. Поне на този етап.

Според мнозина това означава краят на групата. Като потвърждение на тази теза се появява информацията, че Shaznay Lewis е помолила Robbie Williams и текстописеца Guy Chambers да я превърнат в соло звезда. Сестрите Nicole и Natalie също са в търсене на продуценти за солови проекти, като двете не са отхвърлили и варианта за дует.

Greg Alexander от The New Radicals в момента упорито ухажва сестрите. След като написа парчета за Ronan Keating, Rоd Steward и Texas твърде вероятно е именно той да застане зад момичетата.


Мадона....

ново турне...

Мадона Madonna най-накрая взе решение относно концертните си изяви тази година. Това ще бъде първото й турне от 8 години насам.

Репетициите започват през април, а първият концерт е плануван за месец юни. "Никога не съм искала да се повтарям" - казва Madonna. "Не виждам смисъл в това да правя шоу без да предлагам нещо ново на публиката. За мен не е достатъчно да изляза на сцената, за да изпълня песента си. Всичко опира до театър, драма, изненада и интрига. Много се вълнувам от предстоящите си изяви. Би могло да се каже, че дори съм изнервена".

И така турнето стартира през юни и продължава до септември, като конкретни дати ще бъдат обявени до три седмици.webmaster: Metal_Girl
Burgas, Bourgas, Бургас | | Бургас, Новини от Бургас, Информация за бургас, Бургас Инфо | Polyphonic Ringtone | Polyphonic Ringtones