Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Най-новият резултат от Вашето търсене:
Натура 2000 - Рила отново без защита

07 Март 2011, Понеделник

Природозащитници настояват ЕК и ЕП да спрат корупцията в МОСВ

Още по темата >


Резултати от вашето търсене:


ТРЕТИ МАРТ 1878 година

Много българи днес си задават въпроса, защо датата на Санстефанския мирен договор се смята за толкова значима в българската история.

прочетено 4164 пъти
0
Челопеч - къщи се разрушиха от взривовете

Жителите на Челопеч протестират. Според тях концесионерът на рудник Челопеч е увеличил производството на медно-златни руди три пъти. Също с толкова са се увеличили взривовете и и замърсяването, Рушат жилищни сгради и общинска инфраструктура.

прочетено 1576 пъти
0
Прогноза за времето в България за 31.01.2011

Над Черноморието ще преобладава слънчево време с временни увеличения на облачността. Ще духа слаб до умерен северен вятър. Максимални температури между 1° и 4°. Температурата на морската вода е 5°.

прочетено 3687 пъти
0
Дело срещу неправилно издадено разрешение

Инициативен граждански комитет за защита живота, здравето, правата и интересите на жителите от Община Златица

прочетено 1552 пъти
0
На някои жени им слагат етикетчета с надпис Изискани Дами

Ще учат дами как да се хранят ... Жените са по-суетни и честолюбиви, обичат да ги хвалят и ласкаят и затова са по-амбициозни. Това е наше твърдение, породено от разговор с Краси Ганчев, което твърдение слайтли се разминава с това по-надолу, но в крайна сметка, не всеки е толкова добър в ПР статиите като нас ... :))

прочетено 2628 пъти
0
На панаир като на панаир

Голям коледен концерт за Коледа - повече от 100 изпълнители ще вземат участие в коледния концерт на Пловдивския панаир на 10-ти декември. Както Лили Иванова пееше - панаири, панаири

прочетено 2736 пъти
0
Царево започна принудително събиране на данъци

Царево отново започна кампания за принудително събиране на неплатени дължими данъци, съобщиха от черноморската община. Неизрядните платци са били известени още през октомври. Очаква се, събраните приходи да достигнат близо 200 хил. лв., натрупани от неплатени данъци върху недвижими имоти, такса “битови отпадъци”, данък върху превозните средства, патентен данък и глоби.

прочетено 2659 пъти
0
Новият търговско-развлекателен и административен център по морето

Официалното откриване на Варна Тауърс стартира с тържествен водосвет извършен от Варненски и Великопреславски митрополит Кирил и с прерязване на лентата от Кмета на гр. Варна Кирил Йорданов и инвеститорите на проекта Марин Згурев и Антонио Бухтияров.

прочетено 2326 пъти
0
Атина – последната спирка от лайфстайл поредицата Global City Events

В края на 2009 година във Варна стартира лайфстайл поредицата Global City Events, посветена на едни от най-красивите културни столици по света. Изминалите досега тематични вечери пренесоха гостите на събитието в едни от най-атрактивните градове по света, като Ню Йорк, Лондон, Милано, Буенос Айрес, Москва и др. Ето че дойде и финалната десета вечер от „пътешествието”, този път посветена на столицата на съседна Гърция. Домакинът на събитието, според положената вече традиция, Бар Галерия в хотел Вентура, ще посрещне любителите на гръцката култура на 25 ноември от 21 часа с желанието да сподели за пореден път със своите гости кратки мигове на културни очарования. Организаторите на събитията Totally Events, Хотел Вентура – домакин

прочетено 1819 пъти
0


Резултати от вашето търсене:

Снимки от Бургас
Добави снимка
Международен Семинар на фризьорите София Елена МАКЕТ НА ГАЛЕОНА GOLDEN HIND Графила 2009, Бургас Бодил край Ясна поляна Бургас, ФЛОРА 2008 само черноморец бургас Конкурс прическа Бургас 2009 Флора Бургас 2009 жълто и сиво Конструкция
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
01
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development