Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Най-новият резултат от Вашето търсене:
Шанс за младите музикални таланти на БУРГАС

02 Декември 2010, Четвъртък

Майсторски клас по пиано в Националното училище за музикално и сценично изкуство в Бургас Професор Марина Капацинская ще проведе Майсторски клас по пиано в Националното училище за музикално и сценично изкуство "Проф. Панчо Владигеров" в Бургас. Обучението ще започне на 3 и ще продължи до 8 декември тази година, в сградата на учебното заведение. Курсът се провежда ежегодно и в него участват ученици от музикалните училища в страната, студенти и преподаватели. Тази година в майсторския клас ще вземат участие 17 пианиста от училищата в Бургас, Пловдив, Плевен и София.

Още по темата >


Резултати от вашето търсене:


Истински отличници. Успех

Страхотни хлапета са били наградени в Общината. Децата са си истински отличници и в тях със сигурност има нещо различно. Непринуденото им поведение и леката досада от суматохата личи. Забележете този втори ред, който е толкова далеч от суматохата наоколо, че доведе искрена радост в офиса ни и повдигна настроението. :)) Децата са отличници, защото наистина се отличават - кой с талант, кой с постижения, повечето вече толкова далеч и толкова напред ...

прочетено 5096 пъти
0
Пети Медиен панаир Професия: Новинар

Медиен панаир “Журналисти по теория, журналисти на практика” ще се случи за пета поредна година от 29 ноември до 3 декември 2010 година. Основна тема на тазгодишното събитие във ФЖМК е “Професия: Новинар”. Едно събитие, за което вярваме, че няма нужда от подробни обяснения, защото за своите 5 издания успя да се утвърди като едно от важните и значими събития за медийния бранш, за Факултета, но най-вече за самите студенти, бъдещите... професионални комуникатори. Защото Медийният панаир е мястото на изключително важната среща между двете неделими части на журналистическата професия – теорията и практиката. В организацията на Медийния панаир всяка година включваме разнообразни формати – представяния на книги и документални филми, студентски изложби, отворени дискусии на актуални медийни и обществени теми, научни конференции и най-популярната част сред студентите – представянията на медиите. Форумът традиционно ще се проведе в сградата на Факултета по журналистика и масова комуникация на Софийския университет “Св. Климент Охридски”, а организатори на проявата са Фондация “За ново партньорство в журналистиката” и PRoPR Агенция. В тазгодишния юбилеен панаир имаме много нови формати, изненади и специални гости. Официалният старт на петия Медиен панаир ще бъде даден с дискусията "Професия: Новинар". Очакваме ви точно в 11.00 в зала 13 на ФЖМК.

прочетено 1698 пъти
0
Започва внедряването на Microsoft [email protected] и в ОУ „Васил Априлов” – Бургас.

Учителите ще имат възможност да работят със своите ученици в интерактивна среда, да им поставят задачи, да споделят учебни материали и документи, да работят в екип, да създават собствен блог или сайт / www.liveedu.bg /

прочетено 2020 пъти
0
Търсят новия Костов

Българската Макроикономическа Асоциация Обявява осмия годишен Конкурс за студентско есе На тема "Знаем ли какви трябва да бъдат държавните разходи за образование и наука?” В конкурса могат да участват всички български студенти, обучаващи се в бакалавърска и магистърска степен в местни и чуждестранни университети, които имат интерес в областта на икономиката. Кандидатите трябва да покажат много добри познания по отношение на българската и/или световната икономика; използване и цитиране на подходяща литература; оригиналност в стила; убедителност на изложението.

прочетено 1645 пъти
0
Община Бургас няма задължения към детските градини

Детските градини са на делегиран бюджет. Те имат средства, за да подсигурят вода на децата по времето, през което няма да има водоснабдяване. Допълнително средства няма защо да им превеждаме, защото парите за издръжка, включително и за това перо при извънредни ситуации, ги имат в бюджета.

прочетено 1729 пъти
0
Над две хиляди деца се обучават в Общински детски комплекс Бургас

Днес общинската структура навършва 15 години от своето създаване, като ще отбележи празника с концерт, в който ще вземат участие бивши и настоящи възпитаници на комплекса.

прочетено 1656 пъти
0
Да спрем насилието над студенти в Студентски град

На 23.11.2010 г отново в Студентски град е зверски пребит 19 годишния студент от УАСГ - Денис Пехливанов. Това е почти 2 години след смъртта на 20 годишния студент Стоян Балтов, от зверски побой в Студентски град.

прочетено 1607 пъти
0
Кметът на Бургас Димитър Николов се срещна с протестиращите ученици

Кметът на община Бургас, Димитър Николов, се срещна с представители на протестиращите гимназисти, предаде репортер на радио „Фокус”- Бургас. Кметът обясни, че не е в неговото правомощие да удължава ваканцията. Ваканциите се определят със заповед от министъра на образованието, която се спуска в началото на учебната година. Николов каза още, че е пуснал заповед 6 декември да бъде неучебен ден. Той обясни също, че е хубаво учениците да напишат писмо до министъра на образованието, което кметът лично ще занесе до София.

прочетено 1574 пъти
0
Бургаски ученици излязоха на протест заради кратката коледна ваканция

Около 100 гимназисти от различни бургаски училища се събраха пред община Бургас на протест в подкрепа на инициативата на варненските им връстници за удължаване на Коледната ваканция, предаде репортер на радио „Фокус”- Бургас.

прочетено 1515 пъти
0


Резултати от вашето търсене:

Снимки от Бургас
Добави снимка
Детски къщи Teddys house Залез Лятото Хебел ремонтира,кормилна система флора 2008 късче от Морската градина Пролет, кокичета Мой хороший знакомый из Бургаса pepi моите цветя Жълтурче.jpg Слънчев бряг не е само строителен обект
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development