Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Най-новият резултат от Вашето търсене:
ревизия в разпределението на фондовете

03 Декември 2010, Петък

Мария Неделчева в Киншаса: "Искаме съществена и разумна ревизия в разпределението на фондовете в 10-ия Европейски фонд за развитие 2008-2013."

Още по темата >


Резултати от вашето търсене:


Кристалина Георгиева европеец на годината

Българската еврокомисарка Кристалина Георгиева е европеецът и еврокомисарят на годината в годишната класация на седмичника „Юръпиън войс“, сочи предварителна информация на ВАЦ. Читателите на вестника от групата на „Икономист“ я избраха с гласуване по интернет. С Георгиева страната ни за втори път получава престижната награда. Преди 2 години тя бе присъдена на Меглена Кунева.

прочетено 2191 пъти
0
Министър Томислав Дончев - какво ни чака след 2012 ...

The Big Bang Theory е забавен сериал за висококвалифицирани физици с житейска философия без хабер. И Two and a Half Men е забавен сериал. Обаче майтапите, дето стават навред около нас са по-забавни. Толкова забавни, че ни се реве в очакване за забавлението.

прочетено 2330 пъти
0
Мария Неделчева за Европейската гражданска инициатива

Мария Неделчева: Все още вярвам в Европейската гражданска инициатива, въпреки отпадане на забраната политически партии да я финансират. Граждански комитет от седем физически лица (юридическите лица са изключени) по произход от 1/5 от държавите-членки в ЕС ще могат да лансират гражданска инициатива

прочетено 2189 пъти
0
Европейска седмица на регионите и Градовете „Отворени дни 2010"

В рамките на 8-та Европейска седмица на регионите и Градовете „Отворени дни 2010”, инициaтива на Европейската Комисия и Комитета на Регионите, Община Бургас организира дискусионен форум на тема „Устойчивост на териториалното сътрудничество в Европа – перспективи на местно и регионално ниво”.

прочетено 2461 пъти
1
Без допълнителни привилегии за длъжностните лица в Европейската дипломатическа служба поиска Надежда Нейнски

Комисията по бюджет в ЕП прие проектостановището на евродепутата Надежда Нейнски за промяна в статута на длъжностните лица в ЕС във връзка с дейността на Европейската дипломатическа служба. Надежда Нейнски защити тезата, че статута на длъжностните лица трябва да се ограничи само до необходимото за функционирането на Службата, без даване на привилегии, които биха натоварили излишно бюджета на Европейския съюз, особено в период на икономически изпитания за общността.

прочетено 2024 пъти
0
Усвояваме малко средства от ЕС, поради липса на компетенции. На последно място сме по ниво на компетенции в Е-27. Липсват ни основно лидерски и комуникационни умения

На 28 и 29 септември 2010 г. в гр. Хисаря се проведе национален форум за обсъждане на концепцията за изграждане на Национална референтна мрежа за оценка на компетенциите на работната сила по браншове и региони.

прочетено 2778 пъти
0
След две години страната ни трябва да получава повече пари на единица площ от държави като Португалия, Испания и Чехия

Мария Неделчева: След две години страната ни трябва да получава повече пари на единица площ от държави като Португалия, Испания и Чехия. Това заяви евродепутатът от ГЕРБ Мария Неделчева по време на земеделски семинар във Враца, в който се включиха водещи експерти от Министерството на земеделието и храните, Националната служба за съвети в земеделието и Държавен фонд „Земеделие”.

прочетено 2059 пъти
0
Надежда Нейнски посреща в ЕП победителите от конкурса за есе „Европа.bg” и „Десницата в България: 20 години по-късно”

Конкурсът за есе на тема по избор „Европа.bg” и „Десницата в България:20 години по-късно” се проведе по случай Деня на Европа 9 май и бе организиран от Надежда Нейнски и СДС. Победителите получиха наградите си в Народната библиотека в София от Надежда Нейнски, лидера на СДС Мартин Димитров, посланика на Испания у нас н.пр. Хорхе Фуентес, директора на Европейския институт Любов Панайотова и директора на Народната библиотека проф. Боряна Христова.

прочетено 2228 пъти
0
ЕП прие бюджет 2010 и допълнителната помощ за Козлодуй

Бюджетът на ЕС за 2010 г. ще бъде 141.453 милиарда евро в ангажименти и 122.937 милиарда евро в плащания, след като в четвъртък депутатите гласуваха за неговото окончателно приемане. Основното предизвикателство в бюджетна процедура тази година беше намирането на средства за програмата за икономическо възстановяване, която ще струва на ЕС 2.4 милиарда евро за следващата година. ЕП одобри и отпускането на 75 милиона евро за 2010 г. като помощ за закриването на реактори 1-4 в централата в Козлодуй.

прочетено 2502 пъти
1


Резултати от вашето търсене:

Снимки от Бургас
Добави снимка
HAMMER DESIGN – ИЗДЕЛИЯ ОТ КОВАНО ЖЕЛЯЗО Довиждане, лято! Конструкция Морска градина Бургас Странджанска гора http://rosengeorgiev.com Данил Конкур глазами зрителя Театър за драма. опера и балет, Бургас. Черноморец Бургас най-приятното място за релакс
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development