Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Най-новият резултат от Вашето търсене:
Европа се бори с бедността

12 Декември 2010, Неделя

Д-р. Лесли-Ан Найт, посланик на Европейската година на борбата с бедността и социалното изключване, приветства с „добре дошли” ключови участници в дебата за борбата с бедността на откриването на Европейските дни на развитието

Още по темата >


Резултати от вашето търсене:


Зов за ПОМОЩ

АНЕЛИЯ е на 6 години и през половината си живот е била в бургаската ОДЗ №2 „Звездица Зорница” – още от яслата. Сега е в подготвителна група „Таралежче”. Поради тежко онкологично заболяване, развило се в последните няколко месеца, Анелия няма да посрещне дядо Коледа с децата, а във варненска болница, където е на химиотерапия. Членовете на градинското настоятелство „Звездица Зорница” и целият колектив на детското заведение, се обръщаме към вас с призив да подпомогнем финансово семейството на Анелия в борбата с коварната болест.

прочетено 2114 пъти
0
Раздават автографи ЗАД ВРАТАТА

Актрисите, лица на календара „Зад вратата” ще раздават автографи утре в Mall of Sofia

прочетено 5167 пъти
0
След най-добрият за живеене Бургас стана и най-социалният град в България

Даже циганката с метлата от „Титан“ взема 500 лв. заплата и 100 лв. за храна текст към снимка: Зам.кметът по екологията Атанаска Николова опитва да убеди Владимир Павлов (до прозореца), че няма нужда да се кахъри откъде ще дойдат 15,5 млн.лв., за да ги налее общината на „Титан“ Това може да се каже със сигурност, защото Bourgas.org стана единствен свидетел от медиите на едно решение - приемането на най-важната точка от бюджета на морската община за 2012 г. Кметската администрация, начело с кмета от ГЕРБ Димитър Николов произвеждат чудо след чудо в условията на задълбочаващия се недоимък в страната. Впрочем Бургас е ненадминат първенец по привличане на милиони левове по инфраструктурни проекти и в момента целият е разкопан, за да бъде преобразен напълно догодина напролет. Така, вчера дори и опозицията на герберовото мнозинство в ОбС, начело с шефа на СКАТ Тв Валери Симеонов, остана с пръст в уста, защото нямаше какво повече да добави в полза на гражданите. Така Бургас, който беше обявен наскоро като най-добрият за живеене, оглави и доста по-важна класация – гражданите му ще плащат най-ниската такса смет и битови отпадъци, която ще остане непроменена през 2011 г . – 1 промил. За сравнение в Стара Загора налогът догодина ще е 2 промила, в Пловдив – 1,3, в Русе – 1,2, а в Плевен – 1,8. „Базирали сме услугата на задълбочени изчисления“, каза зам.кметицата по екология Атанаска Николова.

прочетено 5060 пъти
1
Водачите на ОПЕЛ - най-неустойчиви

Няколко катастрофи, които докладваха от полицията, специално за нас. Във всяка от тях има участник с Опел.

прочетено 31579 пъти
3
Община Бургас ще кандидатства с проект остров „Света Анастасия” да стане туристическа атракция

Съветниците в Бургас одобриха общината да кандидатства с проект остров „Света Анастасия” да стане туристическа атракция. Проектът ще се реализира в рамките на две години, а максималният размер на финансовата помощ е 6 500 000 лева, като общината трябва да осигури 5% съфинансиране. При приемането на дневния ред съветниците приеха и четири допълнителни докладни, като ги гласуваха още в началото на заседанието. След одобрените точки е решението общината да кандидатства по ОП „Околна среда” за подобряване на ВиК инфраструктурата на кв. „Крайморие”.

прочетено 2763 пъти
0
На някои жени им слагат етикетчета с надпис Изискани Дами

Ще учат дами как да се хранят ... Жените са по-суетни и честолюбиви, обичат да ги хвалят и ласкаят и затова са по-амбициозни. Това е наше твърдение, породено от разговор с Краси Ганчев, което твърдение слайтли се разминава с това по-надолу, но в крайна сметка, не всеки е толкова добър в ПР статиите като нас ... :))

прочетено 2800 пъти
0
Носталгично: за Комлука и неговите мигранти

За онези, които не знаят, Комлука днес е известен като ромския (циганския – зависи от гледната точка) квартал на Бургас. Той си няма история. Защото е по-добре да го забравим. Намира се между центъра на Бургас и разклона за Южното ни Черноморие. И вероятно е един от най-старите квартали на града. Но паметта за него не е за пазене, тя е там, докато хората, които я носят, ги има. А те, един по един, си отиват. Надалеч или към Отвъдното.

прочетено 2239 пъти
0
15 изявени бургазлии получиха званието Почетен гражданин на Бургас

15 изявени бургазлии получиха званието „Почетен гражданин“ на Бургас. Званията бяха връчени в заседателната зала на Общината. Кметът отличи за заслугите и за популяризирането на града Славейко Василев Василев. Той е един от емблематичните актьори в бургаския театър, а званието е по случай предстоящата му 80- годишнина. Сред останалите отличени бяха: проф. д-р на техническите науки Петко Петков, по случай неговата 65-годишнина. Той има два мандата като зам.-ректор на университет „Проф. д-р Асен Златаров“.

прочетено 2170 пъти
0
БСП каза НЕ на управлението на ГЕРБ

Протест на БСП срещу управлението на ГЕРБ - призив. http://www.bspbourgas.org/

прочетено 2869 пъти
1


Резултати от вашето търсене:

Снимки от Бургас
Добави снимка
-1- Pepi 7 созопол Щрауси край Грудово Йордановден 2011, Бургас - от Тина Мандарин Бургаският кей Флора Бургас 2009 pepi Димитър Николов Известен Созополски профил
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development