Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Най-новият резултат от Вашето търсене:
60 % от наркозависимите сносят вируса на спин

04 Ноември 2011, Петък

Дрогата у нас е много разпространена. Някои казват, че дори понякога е по-лесно да си купиш наркотик отколкото да намериш хляб.

Още по темата >


Резултати от вашето търсене:


Булколекто 2011

Стартира изложението на колекционерите Булколекто 2011, което ще продължи до 30 октомври в Международен панаир Пловдив

прочетено 2210 пъти
0
Община Бургас дава силно рамо на танцуващите сирачета

На 04. август /четвъртък/ 2011 г. от 11.30 часа в Морското Казино ще се състои съвместна пресконференция на Нешка Робева и ръководителя на танцова формация „Петлите” към дома за деца и юноши „Коджакафалията” Георги Димитров.

прочетено 3796 пъти
0
След натравянията с храна - по-строг контрол в детските градини и кухни в Бургас

След като станаха известни натравянията с храна по Черноморието и неприятностите, които се случиха на русначета и украинчета, кметът на Бургас Димитър Николов издаде заповед за повишаване контрола на хигиената в помещенията и качеството на храната, предлагана в детските заведения на територията на общината.

прочетено 2618 пъти
0
Д-р Тотко Найденов: Идеята за Национален ден на спасението се смята за излишна от няколко поредни здравни министъра

В последните няколко седмици напрежението между лекари и пациенти наистина се повиши. Поредната лекарска грешка, поредните бити лекари, БЛС предлагат сурови наказания за посегателство над лекар, това сякаш няма край. В същото време, съвсем скоро, българските лекари ще почетат един специален ден, който все още не е официален - Националният ден на спасението. На 15 август, преди почти 50 години, доктор Черкезов спасява 47 души от горящ автобус, като умира от раните си на следващия ден. Има предложение от доктор Тотко Найдево тази дата да бъде официално призната за Ден в памет на всички, загинали в спасяване на човешки живот. Пореден здравен министър не обръща никакво внимание на предложението му.

прочетено 3172 пъти
0
За 10 години насалението на България е намаляло с повече от половин милион

За десет години населението на България е намаляло с половин милион души. По данни от последното преброяване населението на България е 7 364 570 души.

прочетено 3726 пъти
0
Обновяват канализация и водоснабдяване в Меден рудник, Бургас - предизборно

Удрят първа копка на на поляната до бл. 528 и бл. 529 в Меден рудник. На обръщалото на автобуса. След кръговото движение - нова екстра за най-големия бургаски квартал.

прочетено 4288 пъти
0
Иван Савов в Бургас

Едно от големите имена в българската култура - живописецът, сценограф и режисьор Иван Савов ще подреди творбите си в бургаската галерия „13 стъпало" днес. Откриването на изложбата е тази вечер 18 часа.

прочетено 3724 пъти
0
IBM чества „Световния ден на доброволчеството” с фондация I Can Too

На 14 юни (вторник), доброволци от IBM ще продават аксесоари I Can Too в Сердика Център (етаж минус 1) и в Бизнес Парк София и ще популяризират идеите на фондацията, като раздават информативни брошури в цяла София.

прочетено 4236 пъти
0
Мартин Тошев претърпя успешна втора операция на коляното

Талантливият нападател на „Черноморец – Бургас” Мартин Тошев бе опериран успешно в столична клиника. Екипът начело с д-р Хубенов за втори път в рамките на месец, направи интервенция на контузеното коляно на младежкия национал.

прочетено 4250 пъти
0


Резултати от вашето търсене:

Снимки от Бургас
Добави снимка
Цвете следобедно спокойствие ИЗОСТАВЕНАТА ФРЕГАТА тръби 2 парцалки 3 зад облаците плахо наднича... моите цветя Созопол Есен Българско село на границата с брега място и за влюбени
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
28
29
30
31
1
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development