Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Екология, Здравеопазване
Най-новият резултат от Вашето търсене:
60 % от наркозависимите сносят вируса на спин

04 Ноември 2011, Петък

Дрогата у нас е много разпространена. Някои казват, че дори понякога е по-лесно да си купиш наркотик отколкото да намериш хляб.

Още по темата >


Резултати от вашето търсене:


Онкологичен център в Бургас пусна в експлоатация нов високотехнологичен медицински апарат

В Бургаския диспансер заработи високотехнологичен скенер за милион.

прочетено 4734 пъти
0
Попски плаж в Царево - опасен

Информация относно установени отклонения от нормативните изисквания при проведени анализи от РЗИ-Бургас през м. юли и м. август 2011г. на водите за къпане в зона за къпане – Попски плаж гр. Царево

прочетено 10120 пъти
0
94 процента от българките с главоболие и изпънати нерви

Изследването е направено сред 500 жени на възраст между 15 и 65 години в цялата страна

прочетено 2120 пъти
0
След натравянията с храна - по-строг контрол в детските градини и кухни в Бургас

След като станаха известни натравянията с храна по Черноморието и неприятностите, които се случиха на русначета и украинчета, кметът на Бургас Димитър Николов издаде заповед за повишаване контрола на хигиената в помещенията и качеството на храната, предлагана в детските заведения на територията на общината.

прочетено 2260 пъти
0
Tрадиционна природозащитна бригада Атанасовско езеро 2011 започва на 24 август, Бургас

Българско дружество за защита на птиците организира, вече традиционната и превърнала се в част от живота на езерата на Бургас, природозащитна бригада „Атанасовско езеро 2011”.

прочетено 4528 пъти
0
Д-р Тотко Найденов: Идеята за Национален ден на спасението се смята за излишна от няколко поредни здравни министъра

В последните няколко седмици напрежението между лекари и пациенти наистина се повиши. Поредната лекарска грешка, поредните бити лекари, БЛС предлагат сурови наказания за посегателство над лекар, това сякаш няма край. В същото време, съвсем скоро, българските лекари ще почетат един специален ден, който все още не е официален - Националният ден на спасението. На 15 август, преди почти 50 години, доктор Черкезов спасява 47 души от горящ автобус, като умира от раните си на следващия ден. Има предложение от доктор Тотко Найдево тази дата да бъде официално призната за Ден в памет на всички, загинали в спасяване на човешки живот. Пореден здравен министър не обръща никакво внимание на предложението му.

прочетено 2732 пъти
0
Гълъбово зове на помощ Барозу

Българските власти прикриват екогеноцид над гр. Гълъбово, в това число спонсор на МВР. Национално движение Екогласност и Асоциация на свободното слово Анна Политковская искат да привлекат Вашето внимание върху един жизнено важен въпрос, касаещ системно и дългогодишно увреждане здравето на значително голяма група хора от България.

прочетено 3768 пъти
0
Първо маркиране на гривести рибарки с радиопредаватели в България край Поморийско езеро

Италианска рибарка гнезди в България. Проучването на гривестите рибарки се осъществавя в рамките на проект: “Спешни мерки за възстановяване и консервация на видове и местообитания с европейска значимост в комплекса от защитени природни територии на Поморийско езеро ”, с финансовата подкрепа на Европейския фонд за регионално развитие на Европейския съюз и държавния бюджет на Република България чрез оперативна програма “Околна среда 2007 – 2013 г.”

прочетено 10876 пъти
0
Информационната кампания Управление на енергийната ефективност продължава в Бургас

Със семинар на 14 юни в Бургас АЕЕ продължава информационната кампания „Управление на енергийната ефективност” в шестте района за икономическо планиране. Домакин е Областна администрация Бургас. Такива семинари вече се проведоха в Пловдив, Русе и Плевен, а предстоят във Варна и София.

прочетено 2400 пъти
0


Резултати от вашето търсене:

Снимки от Бургас
Добави снимка
Калиакра Кокили за Строители и Атракции Дива свиня зад решека Приморско мебели,кухни,вградени гардероби,спални,легла,секции,антрета,детски стаи,мебели за хола,офис мебел по поръчка Арменската черква Сурп Хач HAMMER DESIGN – ИЗДЕЛИЯ ОТ КОВАНО ЖЕЛЯЗО Есен 2011 /Парка срещу Окръжна болница/ дъга Бургаският кей Лампа
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development