Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Добави Информация Сунгурларе

Сунгурларе е разположен в много плодородната едноименна долина, на 80 км западно-северозападно от Бургас. Сунгурларе възниква и се развива като кръстопътно селище. В землището му има останки от антично селище, обитавано през късножелязната епоха и по време на римското владичество. Близо до него има няколко големи тракийски надгробни могили.
Районът представлява богато съчетание на планински, полупланински и равнинен релеф. Климатичните условия благоприятстват отглеждането на всички видове селскостопански култури, най - вече лозя и зърнени култури. Благоприятните почви, хълмистият релеф, мекият климат, относително продължителната есен са важни условия за развитието на лозарството и винопроизводството в района. Лозята, разположени по хълмовете на региона, се използват основно за винопроизводство.

Тази статия е разглеждана: 2728 пъти» обратно
Снимки от Бургас
Добави снимка
Декоративната кула до хотел майк ПАРЦЕЛ В ПАЗАРДЖИК СУЕТНОС през деня не трябва да спиш! Флора Бургас 2009 Данил Списание Влъхвите централна градска тоалетна kss
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development