Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Добави Информация Румяна Желева

Румяна Желева

Румяна Желева е родена на 18 Април 1969 г, Нова Загора Завършва немска езикова гимназия в Бургас.    Доктор по социология. Владее немски, английски и руски език.

     Диплома по социология, СУ "Св. Климент Охридски", София (1995 г.). Докторска степен по социология от Otto von Guericke Universität, Магдебург, Германия (2003 г.).
    Множество участия в международни социални проекти и проекти в областта на регионалното развитие. Десетки публикации по икономическа социология, предприемачество, корпоративна социална отговорност и индустриални отношения (от 1997 г.).
    Хоноруван преподавател в катедра по социология, СУ "Св. Климент Охридски" (от 2001 г.).
    Научен сътрудник в секция "Социология на труда и социалната политика",, Институт по социология на Българска академия на науките (от 2005 г.).
    Гост-преподавател по европейски изследвания, Университет Магдебург, Германия (2007 г.).
    Член на Политическа партия ГЕРБ

Тази статия е разглеждана: 2438 пъти» обратно
Снимки от Бургас
Добави снимка
Кокили за Строителите-супер НОВО!!! МАШИНИ ЗА  БЕЗВЪЗДУШНО БОЯДИСВАНЕ 1690 ЛВ. PROFI  www.serafimov-systems.eu pepi Пресдтавяне на книгата Родът Сирекови Маската АРКУТИНО лека вечер КАЩА 20КМ ОТ БУРТАС Жреци на музите 2009 от прозореца Бургаският кей Декоративната кула до хотел
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development