Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Добави Информация Румяна Желева

Румяна Желева

Румяна Желева е родена на 18 Април 1969 г, Нова Загора Завършва немска езикова гимназия в Бургас.    Доктор по социология. Владее немски, английски и руски език.

     Диплома по социология, СУ "Св. Климент Охридски", София (1995 г.). Докторска степен по социология от Otto von Guericke Universität, Магдебург, Германия (2003 г.).
    Множество участия в международни социални проекти и проекти в областта на регионалното развитие. Десетки публикации по икономическа социология, предприемачество, корпоративна социална отговорност и индустриални отношения (от 1997 г.).
    Хоноруван преподавател в катедра по социология, СУ "Св. Климент Охридски" (от 2001 г.).
    Научен сътрудник в секция "Социология на труда и социалната политика",, Институт по социология на Българска академия на науките (от 2005 г.).
    Гост-преподавател по европейски изследвания, Университет Магдебург, Германия (2007 г.).
    Член на Политическа партия ГЕРБ

Тази статия е разглеждана: 2284 пъти» обратно
Снимки от Бургас
Добави снимка
димитров ден Морска градина Бургас Spirit of Burgas димитров ден Черноморец-Поморие Водорасли Аквасорс Графила 2009, Бургас Хамали Грийн – Пренос и Транспорт красиви по всяко време Извилистая жизнь дерева Pepi казан с тръжи
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development