Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Добави Информация Атанаска Николова е новият зам.-кмет в общината

Досегашният директор на Дирекция “Евроинтеграция” в община Бургас Атанаска Николова сяда в стола на зам.-кмет по екология и евроинтеграция, който досега се заемаше от Ивелина Василева. Както “Черноморски фар” писа още в началото на миналата седмица тя зае поста на зам.-министър по екологията във ведомството, оглавявано от Нона Караджова.
Атанаска Николова е известен експерт по усвояване на средства от европроекти, доби популярност в работата си във фондация “Зеления Бургас” и Асоциацията на българските черноморски общини. По-късно влезе в екипа на Ивелина Василева и  бе дясната й ръка при печеленето на проекти. След като  стана известно, че Василева отива в София, кметът Димитър Николов заяви, че ще разчита на човек от екипа, за да не се забави темпото на работа. Вчера той  даде срок на Николова десет  дни, за да заработи звеното по същия начин както е било при предишния му заместник и да не се усети липсата на Ивелина Василева.
“Ще продължавам да мисля за Бургас и той ще е един от основните приоритети в моята бъдеща работа”, каза зам.-министър Ивелина Василева.
“Много скъпа зестра даваме на държавата. Малко трудно преглъщаме раздялата със зам.-кмета  ни”, каза с усмивка и леко огорчение кметът Димитър Николов по повод нейното назначение. В замяна на това Бургас ще поиска да се финансира изграждането на детелина Юг и довършване на автомагистрала “Тракия”. Василева бе един от най-успешните евроексперти в страната, един от проектите, с които Василева се гордее, е проектът “Джаспърс” за оптимизиране на транспортната система на Бургас.

в-к фактор


Тази статия е разглеждана: 3798 пъти» обратно
Снимки от Бургас
Добави снимка
Созопол Конкур глазами зрителя Черноморец-Поморие pepta Ротари Клуб Бургас поздравява Петко Сиреков Конкур глазами зрителя ВИК УСЛУГИ БУРГАС Конкурс прическа Бургас 2009 Кръст за Бургас KST Bourgas 1975 Журналистка
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development