Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Добави Информация Танцова школа "ДЮН"

Танцова школа «ДЮН» е създадена от Сдружение “Танц БГ". В нея се обучават деца и младежи от бургаски училища, на възраст от 5 до 20 год. В Школата се преподават следните танцови стилове: street dance, free style, hip-hop, модерен балет, съвременен танц и танцов театър, характерен танц. В нея са обособени четири основни концертни формации, съответстващи на четири възрастови групи : Формация Форсайт /16-18 год./, Форсайт – младши /12-15 год./, Балет Сладури /8-12 год./ и Балет Бонбон /5-8 год./.

Концертните формации на Школата /Форсайт, Крю и Младши/ са лауреати на многобройни награди от национални и международни конкурси за модерен танц.
Репетициите на Школата се провеждат в Събота и Неделя в Танцово студио "ДЮН". Адрес: ул. "Цар Асен"7, ет.4 /срещу входа на Кино "Тракия"/
Телефон за връзка: 0898/912545

[email protected]


Тази статия е разглеждана: 4044 пъти» обратно
Снимки от Бургас
Добави снимка
Хамали Грийн – Пренос и Транспорт Салат дьо Шоп Кукерски карнавал гр. Разлог 2015 отгоре е по-забавно и по-безопасно моите цветя Море,земя, въздух Флора Бургас 2009 БГ СМЕШКИ Флора Бургас 2009 ВИК БУРГАС УСЛУГИ ДЕНОНОЩНО-0885872363 Конникът в парк
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development