Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Добави Информация КРАЙМОРИЕ

КРАЙМОРИЕ

Туристическо селище Крайморие е разположено 10 км. на юг от Бургас. Има удобни и красиви плажове с бистра морска вода. Плажната ивица застлана с чист златист пясък и спокойното море, с равномерно полегато дъно създават добри условия за плаж, плуване, игри. Северно от Крайморие се намира средновековната крепост “Форос”, а на изток в морето единственият по-голям остров в Черно море – “Света Анастасия”. В сградата на възрожденския манастир “Света Анастасия” е изградена музейна експозиция, показваща културно - историческото наследство на населението от Южното Черноморие. Островът е достъпен за туристи чрез редовна параходна връзка от град Бургас или Крайморие.
В туристическо селище Крайморие има отлично уредени ресторанти, дискотека, кафе-сладкарница, магазини за сувенири, хранителни стоки, плодове и зеленчуци, павилиони бира-скара, фитнес и интернет зали.
Всичко това дава възможност за приятно прекарване на краткотраен отдих и за летуване. До Крайморие има постоянен градски транспорт.

Тази статия е разглеждана: 5378 пъти» обратно
Снимки от Бургас
Добави снимка
Кой си изгуби мидите? Жреци на музите 2009 Есен 2011 /Парка срещу Окръжна болница/ Менструална чашка MeLuna флора 2008 Черноморец Бургас Кокили за Строители!!! Бургас, Флора 2008 Арменската черква Сурп Хач ahtopol
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development