Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Добави Информация ЕЛЕНИТЕ

ЕЛЕНИТЕ

Ваканционно селище ЕЛЕНИТЕ е разположено край черноморския бряг, в най-южните крайморски склонове на Стара планина, на около 17 км североизточно от Несебър и на 55 км от Бургас. Красивата и разнообразна природа, както и модерната инфраструктура, увеличават броя на желаещите да почиват в този спокоен и тих, но луксозен курортен комплекс. Тенискортът и добре оборудваният гардероб за практикуване на водни спортове, както и уединението на плажа, са допълнителни екстри, осигурени за почиващите тук.

http://www.bulgariatravel.org/bg/destinations.php?id=43Тази статия е разглеждана: 4244 пъти» обратно
Снимки от Бургас
Добави снимка
Републиканска след ремонта Тухлена селска къща Фонтанът на площад Странджа през есента Кафе Карамел жълто Парк в Бургас, Младежки дом Площад Тройката, Бургас Конкурс прическа Бургас 2009 Хамали Грийн – Пренос и Транспорт Мандарин Поглед към Бургас през залива
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development