Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Бургас е най-интересният град на брега на Черно море.
Създаден е уж отдавна, но истинският Бургас е някъде из Възраждането - такa им харесва нa индивидите, наречени бургазлии

Представената тук версия на Новия Bourgas.Org се нарича Сайтът на Бургас и е подобрено трето издание.

Тази картинка означава, че на съответното място липсва снимка, коетo е нормано за сайт, в който потребителите сами слагат изображения. С удовоствие приемаме всички възможни снимки, които бихте предложили, стига да не носят накърняващо човешкото состойнство съдържание.

 

Как Посетителите добавят кратки съобщения на bourgas.org

1. В кратки течащи анонси в горната част на сайта на менюто.

1.1 натиснете Bourgas.org / Добави инфо.

1.2 Появява се прозорец, в който се въвежда краткото съобщение, анонс, поздрав. Aко желаете въведете e-mail. Задължително е да се въведе текст на съобщението и защитен код.

1.2 След преглед  натискане на бутона “Пусни”. Съобщението се добавя в опашка и се одобрява от наш оператор. Ако то не съдържа обиди, или не се стреми да въведе в заблуждение, ще се появи в тази лента много скоро. Ако имате въпроси или възражения пишете ни на [email protected]. Запазваме си правото да променяме или не допускаме до публиката всички съобщения.

 Снимки от Бургас
Добави снимка
Spirit of Burgas Бургас, ФЛОРА 2009 паметникът на Руската армия ВИК БУРГАС УСЛУГИ ДЕНОНОЩНО-0885872363 5 фонтанът на площада Езикови курсове от учебен център „СИТИ“ Конкурс прическа Бургас 2009 хотел приморец Театър за драма. опера и балет, Бургас
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите


 
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development