Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Роден е Венцислав Върбанов

16 Април 2012, Понеделник
16 Април 2012, Понеделник

Венцислав Върбанов е роден на 16 април 1962 г. в гр. Долни Дъбник. Завършил е Висшия институт по зоотехника и ветеринарна медицина в Стара Загора. Между 1986-1991 г. работи като зооинжинер и ръководи кравеферма в родния си град. Специализирал е в САЩ “Маркетинг и мениджмънт в земеделието” и “Публична администрация” в Университета в Южен Илинойс. Два пъти е избиран за кмет на Долни Дъбник – през 1991 г. и 1995 година. Депутат в 38-то Народно събрание от листата на ОДС. От 21 май 1997 г. е министър на земеделието, горите и аграрната реформа, а от 21 декември 1999 г. - министър на замеделието и горите в правителството на Иван Костов. Семеен.


Прочетено: 1404 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Черноморец-Поморие камини всичко за отопланието Вила Колор-къща за почивка в Троянския балкан Змийския остров - Созопол 6 Театър за драма. опера и балет, Бургас. Менструална чашка MeLuna Флора Бургас 2009 hannah montana Барселона
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development