Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Най-новият резултат от Вашето търсене:
Дневен ред за предстоящото заседание на Общински съвет - Бургас

04 Декември 2010, Събота

Дневен ред за предстоящото заседание на Общински съвет - Бургас, което ще се проведе на 09.12.2010 г. /четвъртък/ от 10:00 часа, в сградата на Областна администрация - Бургас

Още по темата >


Резултати от вашето търсене:


Проект Интегриран воден цикъл, Бургас

Приключи изпълнението на последния етап от проекта „Интегриран воден цикъл”, който се изпълнява в Бургас със средства по програма ИСПА. Стойността на проекта е 40 млн. лева и той се изпълняваше в продължение на няколко години.

прочетено 1576 пъти
Tепърва пред Бургас се отварят възможностите за финансиране от европейските фондове

Кметът на Община Бургас Димитър Николов пред радио „Фокус”- Бургас за модернизацията на градския транспорт, за ремонта на пътната инфраструктура, за формирането на бюджета на общината за следващата година, големите капиталови обекти и за предстоящия празник на Бургас – Никулден

прочетено 3406 пъти
Най-добрите автомобилни състезатели на Бургас, Сливен и Ямбол - на състезание

На 4 декември /събота/ най-добрите автомобилни състезатели на Бургас, Ямбол и Сливен /БЯС/ ще излязат заедно на пистата. Те ще участват в турнир, включващ пробег на 4-километров скоростен етап при затворен маршрут в местността „Шилото” край к-с „Меден рудник”, посока „Аязмото”.

прочетено 2061 пъти
Бургас иска да е домакин на следващите Национални летни студентски игри

Кметът на Бургас Димитър Николов се включи в закриването на Студентските спортни игри, организирани от Студентски съвет и Катедра "Физическо възпитание и спорт" към Университет "Проф. д-р Асен Златаров". Заедно с него награди на победителите в 8 вида спорт връчиха заместникът му д-р Лорис Мануелян и началникът на отдел „Спорт” в Общината Веселина Деведжиева.

прочетено 1868 пъти
Община Бургас и МРРБ подписаха договор за 67 млн. евро

Договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по проект "Интегриран градски транспорт на Бургас" подписаха кметът Димитър Николов и зам.-министърът на МРРБ Лиляна Павлова. Това се случи в един от модерните автобуси, които Община Бургас закупи преди две години със собствени средства. С него беше направена обиколка по част от маршрута на бързата лента, чието обособяване предстои като част от реализацията на проекта. Тя ще бъде предназначена за приоритетно движение на автобусите от градския транспорт. Сега по основната за града линия /№211/ се пътува за 45 минути от едната до другата крайна спирка /к-с "Меден рудник" - к-с "Изгрев"/. След реализирането на проекта от "Меден рудник" до центъра ще се стига за 8 минути, а цялото разстояние ще се минава за около 25 минути.

прочетено 1673 пъти
Подробна програма, посветена на празника на Бургас – Никулден

Празникът на града ще бъде отбелязан още с концерти и тържества в отдалечените квартали и съставни селища на територията на община Бургас. За втора поредна година за гражданите ще бъде обособен пункт за раздаване на рибена чорба, приготвена по стара рецепта на рибарите от Ченгене скеле. Новост в отбелязването на Деня на Бургас – Никулден ще бъде разкриването на втори пункт за печена риба и вино. Двата пункта ще бъдат разположени на две от най-емблематичните места в Бургас – до Грамофона /на ул. „Богориди”/ и до Часовника /градинката до х-л „България”/.

прочетено 4099 пъти
Спорт за НИКУЛДЕН

СПОРТНИ МЕРОПРИЯТИЯ, ВКЛЮЧЕНИ В ПРОГРАМАТА ЗА ПРАЗНИКА НА БУРГАС – НИКУЛДЕН 2010

прочетено 1823 пъти
Тържествено откриване на паметник, посветен на 90 години от основаването на Меден Рудник

ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ МЕДЕН РУДНИК ТРАКИЙСКО ДРУЖЕСТВО ” ЕКЗАРХ АНТИМ І” – БУРГАС Организират ТЪРЖЕСТВЕНО ОТКРИВАНЕ НА ПАМЕТНИК, ПОСВЕТЕН НА 90 ГОДИНИ ОТ ОСНАВАВАНЕТО НА МЕДЕН РУДНИК

прочетено 1766 пъти
Подпалиха колата на 40 годишен бургазлия

В Меден Рудник подпалиха колата на бургазлия. Изгоряла е напълно. Полицията работи.

прочетено 1276 пъти


Резултати от вашето търсене:

Снимки от Бургас
Добави снимка
Жреци на музите 2009 Конкурс прическа Бургас 2009 Елена АВТОСЕРВИЗ Инкубатори за люпене на яйца съботно кафе МАШИНА ЗА БЕЗВЪЗДУШНО БОЯДИСВАНЕ БУТАЛНА ПОМПА, AIRLESS,1300W, 220V-1940 ЛВ. къща Алеша Първа копка Долно Езерово Александропулис, юни.2007 Разлистване
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development